Cum arată clasamentul golgheterilor: Olaru a marcat din nou, Coman a urcat pe locul doi

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB s-a încheiat cu scorul de 0-3, în etapa cu numărul 23 din Superliga României.

Darius Olaru, golgheterul campionatului, a fost cel care a deschis scorul în prelungirile primei reprize, după un penalty acordat de Marcel Bîrsan în urma consultării arbitrajului video.

Cum arată clasamentul golgheterilor din Superligă

În partea secundă, în minutul 50, Florinel Coman s-a distrat cu apărarea adversă și a dus scorul la 2-0, iar David Miculescu, cu execuția sa din minutul 83, a închis tabela la 3-0 pentru liderul din Superligă.

Lider autoritar în Superliga RomânieiFCSB domină în acest sezon și în clasamentul golgheterilor. Liderul Darius Olaru a marcat din nou și a ajuns la 14 reușite, iar Florinel Coman, și el pe lista marcatorilor în meciul cu Universitatea Craiova, a ajuns la zece reușite și l-a egalat pe Eduard Florescu de la FC Botoșani.

Dan Nistor (U Cluj), Aurelian Chițu (FCU Craiova) și Alexandru Pop (Oțelul Galați) au câte nouă reușite, iar Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova și Philip Otele (CFR Cluj) au marcat de câte opt ori.

FCSB – Farul Constanța / Sepsi OSK – Universitatea Craiova

În următoarea rundă, FCSB va avea parte de un alt test dificil, în compania campioanei en-titre Farul Constanța, care ocupă locul patru, cu 36 de puncte.

Universitatea Craiova se va deplasa pe terenul celor de la Sepsi OSK, echipa de pe locul șase.

Lasă un comentariu