Cum l-a numit acum Gigi Becali pe fotbalistul despre care spunea că e ”anti-gol”

Cu aproximativ șase luni în urmă, Gigi Becali declara despre Alexandru Băluță (30 de ani) că este un fotbalist „anti-gol”.

„Băluță, nu vreau să-l compar cu Coman, îl scot pe Coman din echipă că e prea tare și zic că Băluță e numărul 1. Face tot, deposedează, faza defensivă, e argintul viu. La cât e de pitic, dă la o parte om de doi metri. E pitic, dar puternic. E adevărat că e anti-gol. Care-i treaba, e pasă de gol, e deposedare, e alergătură, nu știe să dea gol, e adevărat. El nu dă goluri, este anti-gol. Dacă mingea e în poartă, el o scoate”, declara Gigi Becali despre Băluță, jucător pe care l-a adus la FCSB în vara anului 2023.

A doua zi după ce România s-a calificat în optimile EURO 2024, Gigi Becali a susținut o conferință de presă la palatul său din Aleea Alexandru.

Finanțatorul FCSB a lăudat performanța „Tricolorilor” și a discutat și despre echipa sa, având în vedere că sezonul de SuperLigă se apropie rapid. Gigi Becali l-a lăudat pe Marius Ștefănescu în mod public și nu l-a uitat nici pe Alexandru Băluță, un fotbalist evaluat la 1,2 milioane de euro de site-ul Transfermarkt.

”Noi avem jucători prea valoroși pe posturi, Băluță cu Ștefănescu. Lui Băluță trebuie să îi găsesc post. Băluță e mitralieră atomică. O să joace în centru probabil. E și Malcom, e și Miculescu, Olaru, nu știi cu cine să joci”, a afirmat patronul de la FCSB.

36 de meciuri a jucat Băluță pentru FCSB, perioadă în care a marcat de șapte ori și a pasat decisiv tot în șapte rânduri.

Gigi Becali: ”Să vedeți dacă nu va fi ofertă de 20 de milioane de euro pentru Rațiu”

Cel mai bun jucător, care a făcut cât toți la un loc, a fost Rațiu. Rațiu a fost egal cu 10 jucători. Părul lui? E băiat tânăr, treaba lui, ce mă interesează, dar nu e bine ce face, e păcat.

Eu am vrut să-l iau pe Rațiu. Se vede ce calitate are, demult l-am văzut. Dar nu ai cum să-l iei, are salariu mare. O să vedeți voi Rațiu, o să vedeți ce oferte va avea. Vor da 10-15-20 de milioane. Câți ani are? 20 de milioane! Să vedeți dacă nu va fi ofertă de 20 de milioane„, a declarat Gigi Becali.

Lasă un comentariu