Cum poate arăta FCSB după transferurile anunțate ,,FCSB poate să joace 4-3-3,,

Gigi Becali a anunțat lista de transferuri pentru sezonul următor, după ce liderul FCSB s-a distanțat la 10 puncte de urmăritoare și a făcut un pas mare către titlu.

Imediat după victoria cu Universitatea Craiova (2-0), Gigi Becali a declarat că FCSB are nevoie de 5 transferuri pentru a se lupta cu șanse reale la accederea în grupele Champions League. Printre numele menționate de omul de afaceri se află:

  1. Louis Munteanu (Fiorentina, împrumutat la Farul)
  2. Denis Alibec (Muaither)
  3. Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova)

Basarab Panduru, fostul internațional, a oferit o perspectivă asupra echipei FCSB. El consideră că FCSB poate juca într-un sistem 4-3-3, având în componență jucători precum Mitriță, Olaru și Șut în mijloc, iar în atac Coman, Munteanu și Alibec. Becali dorește să aibă un lot numeros pentru a putea lupta pe două fronturi, iar Panduru vede posibilă această echipă . Cu nume grele precum acestea, FCSB ar putea să-și consolideze poziția în competițiile viitoare.

„Mi se par nume grele, sunt nume bune. La Mitriţă cred că e mai greu, dar la Alibec şi Munteanu e posibil. Chiar sunt nume grele.

În mod normal, aceştia trebuie să intre şi să facă treabă, nu-i mai iei să-i vezi la treabă. Găseşti tu unde să-i bagi pe toţi, îl mai bagi pe Alibec în dreapta.

Joci 4-3-3, Mitriţă cu Olaru, treci Olaru lângă Şut, în faţă ai Coman, Munteanu, Alibec şi dai drumul la treabă”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Gigi Becali: „Nu cred că pot să-l iau pe Mitriță, dar l-aș vrea pe Otele de la CFR”

Deși inițial a anunțat că ar vrea să-l transfere pe Alexandru Mitriță, Gigi Becali și-a schimbat discursul într-o altă intervenție. Finanțatorul de la FCSB a spus că mai ușor de adus ar putea fi Philip Otele, golgheterul de la CFR Cluj.

„Îmi place Mitriță, dar nu cred că pot să-l iau. Nu-ți dau ăștia jucători. Rotaru e om de business, dar și eu sunt. Nu poți să dai 2 milioane pe un jucător de 30 de ani. N-are rost, a fost un gând și nu trebuia să-l spun. A mâncat și bătaie acum, de ce să-l incit pe om? Doar mi-a venit un gând. 

Un jucător pe care îl vreau e Otele. Dacă îmi convine prețul, da. Dacă nu se califică în grupe, poate vor să câștige niște bani, nu?”, a spus Becali, la Prima Sport.

Lasă un comentariu