Cum se descrie Dan Spătaru, puștiul transferat de FCSB: „Îmi place la creație. Țin cu echipa asta de mic”

Dan Spătaru (18 ani) a semnat cu FCSB în urmă cu câteva zile, după ce a fost împrumutat de la ACS Kids Tâmpa Brașov, pentru un sezon.

Mijlocașul brașovean a efectuat primele antrenamente la FCSB, iar acum se află în cantonamentul naționalei U19 a României, care va efectua un stagiu de pregătire în Israel.

Cum se descrie Dan Spătaru, puștiul transferat de FCSB

Într-un interviu acordat pentru PRO TV și Sport.ro, Dan Spătaru și-a făcut o scurtă caracterizare, a dezvăluit că este de mic fanul celor de la FCSB și a explicat că nu simte presiune, cel puțin pentru moment.

„Pot să spun că a fost un vis de când eram mic. Cu timpul am înțeles că trebuie să muncesc mai mult, iar acum am plăcerea de a mă antrena și de a juca pentru FCSB. E visul meu! Da, țin cu FCSB de mic, iar familia mea la fel.

Nu consider că e o presiune, ci o trecere la nivelul la care voiam eu să se întâmple. Nu credeam că se va întâmpla anul ăsta, dar sper să fac față și să le arăt tuturor de ce sunt în stare. De abia așteptam să se întâmple chestia asta, pentru asta am început.

Postul meu preferat este inter dreapta. Acolo, în centru. Îmi place să fiu la creație, să marchez, să urc cu mingea, să pasez. Îmi place să fac diferența”, a spus Dan Spătaru, pentru PRO TV și Sport.ro.

  • Pentru împrumutul lui Dan Spătaru, FCSB a plătit 30.000 de euro, iar clauza de transfer definitiv a fost stabilită la 120.000 de euro.

Mihai Stoica: „Îl luăm în calcul pe Dan Spătaru pentru sezonul ăsta”

În urmă cu câteva zile, Mihai Stoica a anunțat că FCSB intenționează să se bazeze la prima echipă pe Dan Spătaru, care poate fi o soluție și pentru regula U21.

„Pentru regula U21 mai sunt și Gogescu și Dan Spătaru, pe care l-am dus acum. E inter, atacant lateral, stângaci, poate juca orice poziție.

Jucător ofensiv. Îl luăm în calcul pentru sezonul ăsta. Este împrumutat un an, normal că-l luăm în calcul„, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Lasă un comentariu