Cuvinte dure în presa din Bulgaria, după calificarea FCSB: „Și-a salvat patronul de la oierit. Dar Djokovic nu trebuia să mai fie pe teren!”

Jurnaliștii de la cotidianul bulgar „24 de ore” susțin că arbitrul albanez Juxhin Xhaja trebuia să-l elimine pe Damjan Djokovic în minutul 57, la scorul de 1-1, „pentru lovirea fără balon a lui Pedrinho”.

Ziarul bulgar „24 de ore” scrie că, joi seară, CSKA 1948 Sofia l-a adus pe Gigi Becali „foarte aproape de a se apuca de oierit. Dar în primul minut al prelungirilor, Tavi Popescu a făcut 3-2 și și-a «salvat» patronul de la o nouă carieră”.

Gigi Becali: „Mă apuc de oi dacă pierdem”

Becali afirmase înaintea returului de joi că CSKA 1948 nu va avea nicio șansă în fața roș-albaștrilor. Dacă, totuși, bulgarii ar fi trecut de FCSB, afaceristul lua în calcul să iasă din lumea fotbalului și să se ocupe de oi: „Dacă am emoții când i-am bătut acolo și i-am văzut cum sunt, atunci mă las de fotbal și-mi văd de treaba mea, mă apuc de oi.

Veniți și mă filmați pe câmp cum pasc oile. Băgați pe Tik Tok acum: dacă ne bat bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi”.

Concluzia jurnaliștilor bulgari: „FCSB a bătut-o pe CSKA 1948 cu ajutorul arbitrului”

„24 de ore” acuză arbitrajul lui Juxhin Xhaja. „FCSB a bătut-o pe CSKA 1948 cu ajutorul arbitrului”, au concluzionat jurnaliștii bulgari, care apreciază că mijlocașul Damjan Djokovic, autorul unei „duble”, „nu trebuia să mai fie pe teren pentru al doilea gol, după ce l-a lovit pe Pedrinho fără minge, în minutul 57. Însă «centralul» albanez Jaya nu l-a eliminat„.

Djokovic a deschis scorul pentru bucureșteni în minutul 27 al returului de pe „Arcul de Triumf”, iar Pedrinho a egalat la reluare (49). Apoi, după incidentul Djokovic – Pedrinho, Daskalov i-a adus în avantaj pe bulgari (69). Ex-CFR-istul a punctat din nou, cu 8 minute înaintea finalului, 2-2, pentru ca Octavian Popescu să închidă conturile în prelungiri: 3-2.

Lasă un comentariu