”Dacă joci așa, îi omori pe toți!” Șumudică, Pintilii și Charalambous, pe aceeași lungime de undă: ”Am zis că vorbește aiurea”

Gigi Becali (65 de ani) a anunțat că Marius Șumudică (52 de ani) nu o va antrena niciodată pe FCSB.

Totuși, patronul roș-albaștrilor a recunoscut că între cei doi există o relație de prietenie și discută des, inclusiv pe teme sportive. Becali a dezvăluit că Șumudică l-a sfătuit să-l folosească pe Alexandru Băluță (29 de ani) pe postul de atacant central, ”9 fals”.

Gigi Becali: ”Șumudică mi-a spus să joc cu Băluță atacant”

Latifundiarul din Pipera a declarat că nu le-a expus celor din staff această opinie, dar a fost surprins să afle că perechea Pintilii-Charalambous s-a gândit la același lucru.

Vorbim și ca prieteni și despre fotbal. Șumudică e băiat deștept, e specialist. Mi-a spus: `Dacă joci cu Băluță atacant, îi omori pe toți`. Am zis că vorbește aiurea. Vorbesc cu MM a doua zi.

Zice ’Băi, Gigi, uite ce propune Charalambous cu Pintilii. Zic să facem pressing, să jucăm cu Baluță vârf’. Zic ’Băi, Mihai, mi-a zis Șumudică așa, dar am zis că vorbește aiurea!’”, a spus Gigi Becali, la Liga Digisport.

Alexandru Băluță a semnat cu FCSB în această vară, din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Akademia Pușkaș. Fostul fotbalist de la Universitatea Craiova a fost adus pentru postul de inter, așa cum au susținut răspicat cei din conducerea vicecampioanei, însă rolul său este cu totul altul. Dacă nu e folosit în centrul compartimentului ofensiv, joacă în bandă.

Băluță a avut ghinion cu accidentările în acest star de sezon. A bifat doar 5 apariții la FCSB și 237 de minute.

  • 700 de mii de euro este cota de piață a lui Alexandru Băluță, potrivit Transfermarkt.

Gigi Becali: ”Șumudică e prietenul meu, și-a cerut iertare, dar pentru ce a făcut atunci, nu va antrena niciodată FCSB”

Patronul roș-albaștrilor a vrut să îndepărteze orice speculație și a transmis că Marius Șumudică nu o va pregăti niciodată pe FCSB. Gigi Becali a dezvăluit că, în ciuda prieteniei care-l leagă de tehnician, nu vrea să aibă relații contractuale cu acesta.

Motivul? În urmă cu doi ani, Șumudică a fost la doar o semnătură distanță de a prelua vicecampioana României. Contractul era pregătit, antrenorul bătuse palma cu patronul echipei, însă ”Șumi” s-a răzgândit pe ultima sută de metri, invocând trecutul său rapidist.

Șumudică e prietenul meu, îmi place de el, e băiat bun, dar ca să se termine odată o spun acum, dar nu o luați în sens peiorativ. Șumudică nu va antrena niciodată FCSB. Gata, să se termine odată bâlciul!

De unde până unde tot Șumudică? Șumudică are treabă cu mine ca prieten, dar nu am treabă cu el ca antrenor, nu mă intereseaza! A fost atunci, s-a schimbat după ce s-a întâmplat! De atunci, s-a luat hotărârea! Nu e vorba de orgoliu, el și-a cerut iertare: ’Da, dom-le, am greșit!’. Noi stabilisem tot, dar nu există, dacă nu mă ascultă, nu există antrenor care să nu mă asculte!

Eu am niste principii, dacă odată ai făcut ceva, cum ar veni să mă minți în față, nu zic de el, zic la modul general, dacă m-ai mințit în față azi, după ce am vorbit ceva ieri, eu iert, dar țin cont de aia.

A avut un comportament atunci, l-am iertat, dar pentru ce a făcut atunci, nu va antrena niciodată. Nu poți să spui acum ceva, și apoi mâine să zici că nu a fost așa. Șumudică e băiat deștept, știe să vorbească. E și antrenor, e adevărat, dar eu n-am nicio treabă cu Șumudică la antrenorat. Spuneți-i lui Mititelu că nu concurează cu mine pentru că nu am treabă!”, a mai declarat Gigi Becali.

Lasă un comentariu