„Dacă te cheamă comandantul de la CSA Steaua să ajuți, ce faci?”. Cum a răspuns Vivi Răchită

Omul care a jucat la toate cele trei Stele a mărturisit că nu s-ar implica la CSA Steaua, chiar dacă propunerea este din partea comandatului.

Istoria lui Vivi Răchită la Steaua București este captivantă, cuprinzând cele trei perioade distincte ale clubului. Chiar dacă a jucat pentru Steaua în trecut, legătura sa profundă este cu Ploieștiul, fiind un petrolist înfocat. Deși ar putea fi chemat să ajute la CSA Steaua, Răchită pare să fie decis să rămână fidel pasiunii sale pentru Petrolul.

Specialistul FANATIK a mărturisit că nu s-ar implica la CSA Steaua, chiar dacă Ștefan Bichir i-ar propunere în conducerea „roș-albaștrilor”. Acesta a dezvăluit și că idolul lui din copilărie era Costică Ștefănescu, fundașul Craiovei Maxima.

„Să mai spună cineva un jucător care a jucat la toate cele trei Stele: Steaua Armatei lui Ceaușescu în 1989-1991, Steaua lui Păunescu în 1996-1999 și Steaua lui Becali în 2003-2005. Este cineva mai certificat ca mine să vorbească despre Steaua.

Dacă m-ar suna de la Petrolul m-aș duce, dar la Steaua nu. În ‘86 am sărit când au câștigat Cupa Campionilor, apoi m-am supărat în ‘89 la finala cu Milan, apoi am ajuns la Steaua. Am ajuns ca soldat, m-au luat în armată și a trebuit să mă duc la Steaua, pentru că cei de la Petrolul au vrut să mă dea la Dinamo.

Am avut de ales între Steaua sau soldat de cartofi Târgu Mureș, am ajuns la Steaua. Apoi în ‘96 m-au vândut la Steaua după ce am câștigat Cupa cu Petrolul, iar în 2003 când m-am întors de la Litex m-a vrut Victor Pițurcă și am ajuns la Steaua”, spune Răchită.

„M-am făcut stoper pentru Costică Ștefănescu, dar în vestiarul Stelei am stat lângă Bumbescu și Iovan”

„Sunt născut și crescut petrolist, acolo am fost copil de mingi, junior. Nu pot să fiu ipocrit, puteam să spun că sunt stelist când juca Steaua cu Reghe prin Liga Campionilor. Respect Steaua, am jucat la Steaua și am trei titluri, două Cupe și o Supercupă cu Steaua.

Nu sunt stelist din ăla, simpatizez Steaua. Când aveam 14 ani îmi plăcea Craiova Maxima, eram Ștefănescu. M-am făcut fundaș central pentru Costică Ștefănescu, nu pentru Adi Bumbescu și Iovan. Am debutat la Steaua în cuplu cu Adi Bumbescu în Ghencea cu FC M Bacău, 4-2.

În vestiar am prins loc între Bumbescu și Iovan. Era liber, nu voia nimeni să se așeze pe el. Suporterii sunt mai mulți la FCSB pentru că este echipa care joacă în Liga 1, care nu a întrerupt activitatea. Cei care conduc CSA Steaua trebuie să facă mai mulți pentru suporteri”, a declarat Răchită la Spotlight SuperLiga

Lasă un comentariu