”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul

Marius Ștefănescu (25 de ani) este unul dintre jucătorii urmăriți de FCSB.

Gigi Becali a reiterat interesul său pentru fotbalistul de la Sepsi, dar Laszlo Dioszegi nu este dispus să-l vândă pe Marius Ștefănescu la FCSB. Motivul este că Dioszegi a fost iritat de speculațiile lansate de Dan Șucu, care sugerau că Ștefănescu ar fi deja semnat cu FCSB și ar fi primit intenționat un cartonaș galben pentru a evita jocul împotriva echipei care tocmai câștigase titlul.

Laszlo Dioszegi nu-l lasă pe Marius Ștefănescu la FCSB

Dacă vine Gigi Becali cu un milion pentru Ștefănescu?”, a fost întrebat la Fotbal Club Laszlo Dioszegi, care a transmis că nu-l va lăsa pe Marius Ștefănescu la FCSB nici pentru 10 milioane.

Atunci eu o să zic ‘Domnul Becali, eu sunt un secui care, atunci când spune ceva, așa rămâne’. Dacă am spus că nu merge la Steaua (n.r. FCSB) nici pentru 10 milioane, n-o să meargă chiar dacă asta ar însemna sfârșitul clubului meu.  

Știți ce s-a vehiculat în presă și nu vrem să fie nici 0,1% adevăr. Sunt 1.200 de echipe în afară de FCSB”, a spus Laszlo Dioszegi.

Laszlo Dioszegi a declarat că nu a primit nicio ofertă pentru Marius Ștefănescu.

Nu avem nicio ofertă în momentul de față. Ștefănescu e un jucător interesant, e multă lume care se interesează de el, dar nimic concret”, a declarat Laszlo Dioszegi.

Lasă un comentariu