Dan Petrescu revine în Superligă! Ar putea sta pe bancă la meciul cu Fcsb

Patronul CFR-ului, Ioan Varga, a bătut palma cu Dan Petrescu și-l așteaptă să revină din Coreea de Sud pentru a prelua echipa.

CFR Cluj și-a revenit rapid după umilința din Cupa României, 0-4 cu divizionara secundă Corvinul, servindu-i o corecție severă Rapidului: 4-1!

Triumful din Giulești ar putea rămâne singura partidă a „interimarului” Ovidiu Hoban pe banca ardelenilor. Conform informațiilor din Gazeta Sporturilor, patronul Ioan Varga s-a înțeles în toate privințele cu Dan Petrescu și îl așteaptă să revină din Coreea de Sud pentru a-i încredința echipa. Următorul meci al „feroviarilor” este acasă, cu FCSB. „Bursucul” a demisionat de la Jeonbuk după o serie de 8 meciuri fără victorie în toate competițiile sezonului. Echipa a fost lăsată pe ultimul loc în campionatul Coreei de Sud, având doar 3 puncte după primele 5 etape.

Pentru CFR Cluj urmează derby-ul cu FCSB

CFR Cluj vine după victoria sezonului, 4-1 în Giulești. „Feroviarii” au urcat pe poziția secundă în play-off, la 10 puncte în spatele liderului FCSB.

Cele două rivale se întâlnesc runda viitoare, pe 14 aprilie, de la ora 21:00, în Gruia.

Pentru clujeni este vitală poziția secundă în Superligă, pentru a putea ataca din nou grupele Conference League.

Ultima dată când au atins faza grupelor a fost în sezonul 2022/2023, chiar cu Dan Petrescu pe bancă. CFR s-a oprit atunci în play-off-ul pentru optimile de finală, eliminată de Lazio într-o dublă echilibrată, 0-1 la general.

Lasă un comentariu