Dan Șucu a dezvăluit câți bani a cheltuit Rapid pe transferuri în această vară

Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, a vorbit despre investițiile pe care le-a făcut la echipa giuleșteană în această vară.

Dan Șucu a dezvăluit câți bani a cheltuit pe transferuri

Oficialul giuleștean a dezvăluit, concret, câți bani a băgat, împreună cu Victor Angelescu (acționarul minoritar al Rapidului), în aducerea de jucători în această vară.  

”(n.r. cât ați dat pe transferuri?) 3,4 mlioane de euro. Nu vorbesc aici doar de cât dăm cluburilor, ci și de agenți și toate aceste cheltuieli laterale. Tot ce are legătura, ceea ce înseamnă investiții, este separat de cheltuielile obișnuite”, a susținut Dan Șucu, în platoul emisiunii Fotbal Club.

De asemenea, acționarul majoritar al Rapidului a susținut că sumele investite în transferurile lui Andrei Borza (17 de ani) și Albion Rrahmani (23 de ani) au fost unele rentabile.  Totodată, ”omul cu banii” de la Rapid a susținut că verdictul final în privința unei mutări este acordat de conducerea clubului. 

”Din punctul meu de vedere, deciziile pe sume importante au fost ireproșabile, mă refer aici de la măcar 300.000 de euro în sus. Borza (n.r. Andrei Borza) mi se pare o investiție cât se poate de buna, Rrahmani, la fel.

Decizia finală în privința unui transfer este a patronatului. Dacă am făcut o investiție proastă, ne doare, pentru că nu a plătit statul român, primăria din Voluntari, am plătit noi și asta este”, a mai susținut Șucu. 

Ce transferuri a făcut Rapid în această vară

În această vară, Rapid i-a transferat pe: 

Andrei Borza (de la Farul Constanța), pentru 800.000 de euro

Albion Rrahmani (de la Ballkani), pentru 600.000 de euro

Claudiu Petrila (de la CFR Cluj), pentru 500.000 de euro

Omar El Sawy (de la Csikszereda), pentru 400.000 de euro

Christopher Braun (de la CFR Cluj), pentru 150.000 de euro

Iulian Cristea (de la FCSB), liber de contract

Răzvan Oaidă (de la FCSB), liber de contract

Borja Valle (de la Cartagena), liber de contract

Claudiu Micovshi (de la Avellino), liber de contract

Cătălin Cîrjan (de la Arsenal), împrumutat până la sfârșitul sezonului

Lasă un comentariu