Dan Șucu, după Poli Iași – Rapid 3-1: „N-am arătat ca o echipă care își dorește cu adevărat să câștige campionatul”

Rapid a pierdut pentru prima dată în 2024, 1-3 pe terenul lui Poli Iași, în runda cu numărul 27 din Liga 1.

Cu cinci victorii consecutive în 2024, Rapid a suferit o înfrângere amară la Iași. Deschizând scorul în minutul 52 prin Ermal Krasniqi, giuleștenii au fost rapid egalați după o greșeală a lui Cristi Săpunaru și golul lui Bettaieb. Moldovenii au izbutit să marcheze pe final, cu reușitele lui Roman (88′) și Harrison (90+4′).

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a urmărit din tribune meciul de la Iași, iar la final a oferit o reacție scurtă. Omul de afaceri spune că sunt prea puține persoane în cadrul clubului care cred în posibilitatea câștigării campionatului.

„N-am arătat ca o echipă care își dorește cu adevărat să câștige campionatul, să lupte pentru câștigarea campionatului. Deocamdată, cred că suntem încă prea puțini cei care credem că putem.

Când o să fim mai mulți, când o să fim mai încrezători, probabil o să și putem. Felicitări echipei adverse! Au fost foarte puternici„, a transmis Dan Șucu, la plecarea de la stadion.

La meciul de la Copou, alături de Dan Șucu, a fost prezent și Mircea Lucescu, care a refuzat să ofere declarații la final.

După înfrângerea suferită la Iași, Rapid a rămas pe locul 3 în clasament, acumulând 48 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj și la șapte puncte în spatele liderului FCSB, care are un meci mai puțin disputat.

Program Rapid în sezonul regulat

  • 28 februarie, ora 21:00: Rapid – UTA Arad (Etapa 28)
  • 4 martie, ora 20:00: Universitatea Craiova – Rapid (Etapa 29)
  • 9/10 martie, ora urmează să fie stabilită: Rapid – FCSB (Etapa 30)

Lasă un comentariu