Dănciulescu, încrezător că Dinamo poate obține prima victorie a sezonului, cu Botoșani! Mesaj pentru conducătorii clubului

Dinamo primește vizita lui FC Botoșani, pe stadionul „Arcul de Triumf”, luni, de la ora 20:30, în ultimul meci din etapa cu numărul cinci din Superliga.

„Danciu” a declarat că Ovidiu Burcă a reușit să creeze o concepție de joc la Dinamo și s-a arătat încrezător că „roș-albii” se pot impune în fața lui FC Botoșani.

„Ar cam trebui (n.r. – să vină prima victorie pentru Dinamo). Așa, per total, Dinamo se vede că are o concepție de joc, niște idei. Sper, cât mai curând, Ovidiu Burcă să găsească soluțiile pentru a reuși ca echipa să aibă o exprimare bună pe faza ofensivă”, a spus Ionel Dănciulescu.

Dănciulescu a vorbit și despre actuala conducere a lui Dinamo

Ionel Dănciulescu speră ca cei care au preluat Dinamo în această vară să facă în așa fel încât clubul să depășească problemele financiare.

„Eu sper din tot sufletul ca lucrurile să se regleze și din plan financiar. Să vedem ce se întâmplă și cu planul de reorganizare, după asta se va decide ce se va întâmpla cu viitorul lui Dinamo. Orice om cu bani care vine alături de Dinamo este binevenit”, a mai spus fostul dinamovist.

Dinamo ocupă ultimul loc în clasamentul Superligii, cu un singur punct (1-1, cu U Cluj) după primele patru etape.

Lasă un comentariu