Daniel Oprița a dezvăluit care sunt planurile imediate ale Stelei: „Aș face o echipă și mai bună, dar nu-mi permite bugetul” + Ce spune despre dreptul de promovare

Daniel Oprița, antrenorul celor de la Steaua, a oferit o primă reacție după remiza in extremis obținută de roș-albaștri în deplasarea de la Târgoviște, 1-1. Tehnicianul e mulțumit că „militarii” au evitat înfrângerea la una dintre ultimele faze ale partidei, apoi a vorbit despre lotul pe care l-a construit în ultimele săptămâni.

„Acum, la final, sunt mulțumit cu acest punct, deși noi veniserăm să luăm cele trei puncte. Am pornit de la 0-1, a fost o deplasare grea, contra unei echipe care-și dorește promovarea. Sunt bucuros că echipa a jucat fotbal, din ce am văzut. Acum, la cald, pot spune că echipa a făcut un joc bun.

Jucătorii s-au acomodat destul de bine, sunt fotbaliști valoroși. Străinii au făcut o partidă bună, sunt mulțumit de Sierra și Gianluca Mancuso, la fel cum sunt mulțumit de toată lumea. Au crezut până la final, iar dăruirea lor a fost răsplătită”, a spus Daniel Oprița, la Digi Sport.

Întrebat despre cum a reușit să construiască o nouă echipă după plecările masive din vară, Oprița a spus: 

„Iar avem cel mai bun lot, chiar dacă bugetul mai mic ca anul trecut. Aș mai avea nevoie de un fundaș central. Am vrut să-l aduc, dar bugetul nu-mi permite. Cred că aș fi făcut o echipă și mai bună

Am doi jucători de mare calitate care ar putea să vină, vedem dacă se mai poate face ceva în această perioadă de transferuri. Dar asta nu înseamnă că nu sunt mulțumit. Am un lot echilibrat, suntem acoperiți pe toate posturile”, a mai spus tehnicianul în vârstă de 41 de ani. 

Daniel Oprița, întrebat dacă Steaua poate promova sezonul acesta: „Nici eu nu știu ce am de făcut”

Întrebat dacă Steaua va avea drept de promovare în acest sezon, Oprița a oferit un răspuns care-i pune iar pe gânduri pe fanii „militarilor”: 

„Nu știu, nu prea știu nimic. Nici nu prea merg pe la club. În fiecare an au apărut în presă informații despre acest lucru, dar nu mai vreau să comentez. Nici eu nu știu ce am de făcut, știu doar că trebuie să jucăm! Exact același lucru l-am spus și eu jucătorilor, că trebuie să jucăm. În rest, mie nu mi-a spus nimeni ceva despre dreptul de promovare”, a spus tehnicianul „militarilor”. 

Lasă un comentariu