Daniel Oprița nu mai crede în promovare: ”La momentul ăsta nu am speranțe în privința promovării. Nu am auzit nimic până acum!”

CSA Steaua a bifat trei sezoane consecutive în Liga 2.

În primele luni ale anului, în spațiul public s-a discutat despre încercarea „Militarilor” de a obține dreptul de promovare în SuperLigă.

Daniel Oprița: „La momentul ăsta nu am speranțe în privința promovării. Nu am auzit nimic până acum!”


Au apărut informații conform cărora se fac demersuri pentru obținerea dreptului de promovare, inclusiv că un document trimis la Senat de către Consiliul Concurenței ar demonstra că un club de drept public poate fi considerat profesionist și poate juca în SuperLigă.

Cu toate acestea, Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”, a declarat că nu a primit nicio veste din partea conducerii clubului, care a încercat să schimbe forma de organizare.

”La momentul ăsta nu am speranțe. Nu am auzit nimic până acum. La momentul ăsta, la cum văd că se mișcă lucrurile nu știu dacă se va mișca ceva. Cel puțin nu sezonul ăsta! 

De asta spun că vom încerca să tratăm serios Cupa României. Am văzut exemplul Corvinului. Se poate, mai trebuie să ai și șansă. Spun că nu am speranțe, dar orice e posibil. Problema e că timpul trece, începe campionatul.

De asta am și decis să aduc jucători care își doresc foarte mult să se afirme. La Steaua e o rampă de lansare pentru ei. Lumea se uită, pot sări în ochi. Poate și asta să fie o motivație pentru ei. Condițiile, suporterii o să îi motiveze.”, a declarat Daniel Oprița.

Marius Lăcătuș, despre promovarea Stelei în SuperLigă: ”O așteptăm cu toții”

Steaua a promovat în Liga 2 în anul 2021 și de atunci se tot încearcă să se obțină dreptul a evolua SuperLigă dacă echipa va obține pe teren această peformanță. Totuși, toate încercările au eșuat până acum.

În acest context, Marius Lăcătuș a susținut că își dorește ca Steaua să promoveze cât mai repede în SuperLigă. De asemenea, fostul fotbalist a spus cum a ajuns pentru prima dată în Ghencea.

”(n.r. Așteptați promovarea) O așteptăm. Cu toții, cred, toți suporterii steliști, foștii jucători ai Stelei își doresc acest lucru. Să sperăm că va veni cât se poate de curând.

Asta cred că e o problemă. Este o întrebare pe care trebuie să le-o puneți celor din conducerea clubului, nu mie. Nu am ales eu clubul Steaua, clubul Steaua m-a ales pe mine, așa era pe vremuri și cred că așa e și acum.

Nici acum nu cred că sunt neapărat jucătorii cei care își aleg cluburile unde vor juca. Sigur, când ai mai multe alternative, îți poți alege, dar atunci nu erau așa multe alternative.

Bineînțeles că după discuția pe care am avut-o cu domnul (n.r. Ion) Alecsandrescu, m-am hotărât să ajung în curtea Stelei”, a declarat Marius Lăcătuș.

Lasă un comentariu