Darius Olaru, mesaj categoric după ce FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova: ”Le-a dat unora peste nas”

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în etapa a 8-a a SuperLigii.

Golurile din acest meci au fost marcate de Darius Olaru (minutele 13 și 45) și Risto Radunovic (minutul 21). 

Darius Olaru, mesaj categoric după ce FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova

La flash-interviul de după partidă, Darius Olaru, cel care a fost numit și ”Omul partidei”, s-a declarat extrem de bucuros după ce echipa sa a reușit să o învingă categoric pe Universitatea Craiova. 

”O seară foarte bună pentru noi. Am reușit să ne facem jocul. Cel mai important este că am reușit să câștigăm cele 3 puncte. Mă bucur că mi-a ieșit până acum (n.r. jocul), sper să continui la fel.

(n.r. ai făcut ceva în plus să ai aceste evoluții?) Nu, mă antrenez la fel, muncesc la fel. Așa a fost în sezonul trecut să nu am atâtea reușite ca acum. Sper să continui pe aceeași linie și să-mi ajut echipa.

Am văzut înainte de meci că foarte multă lume o vedea pe Craiova favorită. Am încercat să intrăm foarte bine în meci, concentrați, să ne facem jocul nostru. Știam că oricine va intra în locul celor accidentați sau suspendați își va face treaba la fel de bine”, a susținut Darius Olaru, la scurt timp după ce s-a terminat meciul de pe stadionul Ghencea.

De asemenea, mijlocașul ”roș-albaștrilor” a subliniat evoluția foarte bună a lui Octavian Popescu (20 de ani), care a reușit să furnizeze două pase de gol. Mai mult, Olaru a susținut că Tavi ar fi meritat să fie convocat la echipa națională Under 21. 

”Mă bucur foarte mult pentru el. A reușit două pase pentru mine extraordinare. Cred că merita să fie convocat la naționala U21. L-am simțit puțin afectat (n.r. când a văzut că nu a fost convocat), dar am încercat să-l încurajez. A făcut o partidă bună și le-a dat unora peste nas”, a mai spus Olaru. 

În final, căpitanul celor de la FCSB a vorbit și despre rolul lui Andrea Compagno din acest meci. 

”Compagno a făcut un meci foarte bun. Merita și el să marcheze un gol în această seară.  Am pregătit jocul să ne legăm de el, pentru că știam că aveam nevoie de el să ne câștige duelurile și să venim, noi mijlocașii, pe mingea a doua”, a conchis Olaru. 

Lasă un comentariu