De ce Chipciu este un pion important? Gigi Becali: „O să schimb sistemul pentru Europa. Vor juca Dawa – Chiricheș – Ngezana”

Gigi Becali a dezvăluit de ce îl vrea pe Alex Chipciu la FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” schimbă sistemul pentru cupele europene.

Gigi Becali și-a manifestat interesul pentru Alex Chipciu, dornic să-l aducă la FCSB, cu gândul la competițiile europene. Patronul echipei a subliniat că intenționează să schimbe sistemul de joc pentru a se adapta la cerințele europene, iar Chipciu ar putea juca un rol crucial în acest nou aranjament.

„Chipciu s-a supărat pentru că am făcut publică oferta, eu am crezut că a vorbit și nu vorbise. I-am spus să vină liber și el a spus că trebuie să vorbească cu ei. El nu a vorbit și probabil s-au supărat, dacă vrea să vină, să vină.

Este jucător cu experiență, am nevoie de Chipciu în cupele europene. Am vorbit cu el, i-am spus că joacă fundaș dreaptă, nu altceva la mine. I-am spus că joacă fundaș pentru că o să schimb tactica în cupele europene, joc cu Chiricheș, Dawa, Ngezana

În cupele europene joci cu echipe mari și joc cu trei fundași. Joc cu Chiricheș, Dawa, Ngezana, Chipciu în dreaptă și în stânga Radunovic.  Așa o să jucăm în grupele Ligii Campionilor sau în play-off. În Chiricheș, Dawa și Ngezana dai cu tunul și nu ai ce să iei, sunt cei mai tari fundași centrali”, spune Becali.

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Louis Munteanu: „Aș merge până la 1,2 milioane de euro”

„Eu vreau să fac echipă, Domnul să vrea. Eu vreau, dar am crescut de la 700 de mii la 1 milion la Louis Munteanu și au zis că să vadă, că nu cred că îl dau cu un milion, că vor un milion și jumătate. Eu atât nu dau. Un milion, un milion două sute aș merge.

Achiziție definitivă, normal, dar aici e vorba că și jucătorul are salariul mare. Sunt niște lucruri de pus în balanță. Nu poți să îi dai așa. Ei (n.r. – Fiorentina) au făcut și ei ofertă (n.r. – de prelungire). Dar jucătorul vrea să joace. Dar trebuie să îi dai oferta pe care o fac ei și e cam mare oferta. Se ajunge la vreo 30.000 de euro pe lună.

La al 3-lea, al 4-lea an ajungi pe la 40.000 de euro și e mult. Dacă ei scad și la salariu să ajungă la un 20.000 de euro pe lună, aș da. Și să crească în 5 ani. El a zis că o să comunice 1 milion, dar au cerut 1,5. Mai negociem. Până la 1,2 aș da”, a declarat patronul.

Lasă un comentariu