De ce nu a jucat Alex Băluță în Nordsjaelland – FCSB 2-0! Gigi Becali a rămas şocat când a aflat

Alex Băluță nu a jucat în meciul Nordsjaelland – FCSB 2-0, manșa secundă a turului trei preliminar din Conference League, din cauza faptului că a suferit o accidentare la gleznă cu doar câteva ore înaintea startului partidei, la ultima ședință de pregătire efectuată.

De ce nu a jucat Alex Băluță în Nordsjaelland – FCSB 2-0! Gigi Becali a rămas şocat când a aflat

A fost vorba despre o entorsă suferită de fostul fotbalist al Universității Craiova, care a ajuns la vicecampioana României în această vară.

La finalul partidei din Danemarca, Gigi Becali s-a arătat aproape uimit de acest moment petrecut în ziua jocului, spunând că nu poate înțelege cum a „reușit” jucătorul său să sufere o astfel de accidentare, în condițiile în care terenul pe care s-au antrenat jucătorii lui Elias Charalambous s-a prezentat în condiții destul de bune.

Băluță s-a accidentat la antrenament, nu știu cum, pe terenul ăsta, a făcut entorsă”, a spus Gigi Becali la finalul meciului Nordsjaelland – FCSB 2-0, la Digi Sport.

Elias Charalambous nu a scăpat de furia patronului

În cadrul aceleiași intervenții telefonice, patronul echipei roș-albastre i-a reproșat antrenorului său faptul că nu exersează mai mult executarea cornerelor.

„(n.r. spuneați că sunteți cam morți dacă nu vă calificați…) Eh, glumeam și eu ca să îl imit pe Gică. Nu am ce măsuri să iau. Măsurile le voi lua ca să îmi fac eu treaba mea cum trebuie să o fac și să nu mai fac cum vreți voi și cum spuneți voi că trebuie să o fac. M-am mai luat și după voi și nu am făcut ca mine. Știți voi… Adică să nu se bage patronul. Păi, unde m-am băgat eu? Dacă mă băgam eu ieșea așa? Am zis: «Nu, tată, faceți voi». Prima dată au zis că vor să joace cu Băluță atacant și am fost de acord. Pe urmă au spus despre Compagno… Până la urmă și schimbările s-au greșit! V-am spus, când merge echipa, fac ca ei. Normal că m-au informat. Poate aveam alte idei, dar uite că am vrut să fac ca ei.

Dacă noi avem 11 jucători pe teren și nu avem un antrenor care să spună: Bă, hai să antrenăm cornere! Noi nu putem să ridicăm mingea. Olaru nu poate să ridice o minge! Bă, nu poți să ridici o minge sus?! Antrenorii trebuie să repete cu jucătorii cornere. Eu vreau să văd un singur jucător care să bată cornere, să ridice mingea la doi metri. Asta l-am întrebat și pe Meme: poate cineva să ridice mingea? Coman mai bate, poate să bată, dar noi nu avem cu cine să batem cornere. Olaru nu poate să ridice o minge. Aleargă, săracul, dar degeaba alergi dacă nu poți să ridici o minge”, a mai spus Gigi Becali.

Lasă un comentariu