De neînțeles oferta acceptată de FCSB: „A făcut rău”. Acum ar fi prins bine.

Decizia lui Gigi Becali de a accepta doar 120.000 de euro pentru transferul lui Andrea Compango de la FCSB este considerată lipsită de logică, având în vedere că clubul l-a achiziționat inițial cu 1,5 milioane de euro. Agentul Bogdan Apostu a criticat această mișcare, sugerând că ar fi putut fi găsită o echipă dispusă să ofere cel puțin 500.000 de euro pentru jucător, astfel încât pierderea să nu fie atât de mare.

”Nici acum nu pot să înțeleg cum e posibil să fie lăsat să plece pe 120.000 de euro un jucător precum Compagno. Cred că a făcut rău echipei. Concurența ar trebui să existe mereu. Dacă vrei să fii o echipă puternică, e nevoie de concurență. Cât a dat pe el? Un milion și jumătate și l-a lăsat să plece după un an și jumătate și 20 de goluri marcate. Dacă îmi explică cineva logica asta…

Dacă nu marca niciun gol, înțelegeam. Eu refuz să cred că nu a existat vreo echipă care să nu plătească măcar 500.000 de euro. În afară de domnul Gigi Becali, nu cred că există alt patron în fotbalul românesc pe care să nu îl intereseze 400.000 de euro”, a declarat Bogdan Apostu la Digi Sport.

Compagno a jucat 23 de meciuri (1301 minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de patru ori.

 

Lasă un comentariu