Decizie de excepție! Elias Charalambous le răspunde contestatarilor

FCSB s-a împus la un scor categoric în fața lui UTA Arad, 4-0, pe Arena Națională, în etapa cu numărul 22 din Superliga.

După încheierea meciului, Elias Charalambous a insistat asupra faptului că rezultatul partidei cu UTA a confirmat că alegerea de a reveni în România cu doar o zi înainte de meci a fost una înțeleaptă. Această decizie a oferit echipei mai mult timp pentru pregătire în condiții optime.

  • FCSB s-a aflat într-un stagiu de pregătire în Antalya (Turcia) în perioada 8-21 ianuarie.

„Multă lume a spus că am făcut o greșeală să venim cu o zi înainte de meci și de asta am spus că din punctul meu de vedere am luat cea mai bună decizie.

Nu e pentru că am câștigat astăzi, doar că am considerat că a fost cea mai bună decizie să ne antrenăm acolo în cele mai bune condiții”, a spus Elias Charalambous la finalul meciului cu UTA Arad.

Etapa următoare, FCSB se va deplasa la Craiova, pentru meciul cu Universitatea, programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

FCSB – UTA 4-0

Golurile partidei au fost marcate de Darius Olaru (20′, 22′, 66′) și David Miculescu (82′). În urma victoriei de pe Arena Națională, FCSB s-a distanțat la 11 puncte în fruntea clasamentului Superligii.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu (Pantea 46), Dawa, Ngezana, Radunovic (Panţîru 89)  – Lixandru, Ad. Şut, Olaru (Compagno 76) – Luis Phelipe, Al. Băluţă (Miculescu 76), Oct. Popescu (Baba Alhassan 76). ANTRENOR: Elias Charalambous.

UTA Arad: Kucher – Căpuşă (Stolnik 46), Conte, Benga, Micovschi – A. Lopez (Stahl 58), Marcelo Freitas – R. Pop (A. David 46), Fabry (Diogo Rodrigues 46), Omondi – Luckassen (Cooper 67). ANTRENOR: Mircea Rednic.

Lasă un comentariu