Decizie de ultimă oră înainte de FCSB – CFR Cluj » Ajutor pentru fanii care vin pe Ghencea

FCSB și CFR Cluj se vor înfrunta duminică (6 august, ora 21:30) în derby-ul etapei a 4-a din Superligă, iar fanii celor două echipe primesc o veste bună.

FCSB va juca în premieră în Ghencea, iar aproape 30.00 de oameni vor lua cu asalt arena din Drumul Taberei. Partida se va încheia la ora 23:15. iar suporterii primesc sprijin pentru a pleca de la arenă.

Program prelungit al STB pentru FCSB – CFR Cluj

Astfel, s-a dispus prelungirea programului pentru mai multe linii de tramvai, troleibuz și autobuz care să preia suporterii prezenți la meci. Acesta vor funcționa până la ora 00:30.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus prelungirea programului de circulație pentru zece linii de tramvai, troleibuz și autobuz, în scopul de a asigura transportul spectatorilor de la meciul Fotbal Club FCSB — FC CFR 1907 Cluj, care va avea loc duminică, 6 august 2023, de la ora 21.30, pe Stadionul Steaua.

Astfel, liniile de tramvai 41 și 47, liniile de troleibuz 69 și 93, precum și liniile de autobuz 122, 138, 139, 226, 232 și 385 vor funcționa până la ora 0:30, pentru preluarea spectatorilor 

– comunicat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov

Cum vede Gigi Becali meciul FCSB – CFR Cluj 

Azi, Gigi Becali a prefațat duelul cu formația lui Andrea Mandorlini. 

„Meciul cu CFR Cluj e meciul relevant. Ăsta va da ora exactă. Am zis să ne aducă echipă, mai facem să glumim…  Dar ăsta e deja meciul care dă ora exactă. CFR Cluj e echipă foarte bună. Dacă vom câștiga, voi spune «Aduceți-ne echipe că nu mai avem cu cine să jucăm». CFR e rănită și va fi în avantajul nostru. Jucătorii sunt dezamăgiți, au probleme cu moralul. Iar pe ei i-au întins turcii mai mult, au avut și deplasare. Dacă avem avantajele astea și nu batem, atunci nu mai avem nicio scuză. Plecăm capul”, a spus Gigi Becali. 

Lasă un comentariu