Decizie neașteptată pentru FCSB

FCSB, campioana României, va înfrunta Maccabi Tel Aviv în turul 2 preliminar din Liga Campionilor, dar în primul tur formația roș-albastră trebuie să treacă de AC Virtus.

Cel mai probabil, FCSB va trece de campioana din San Marino, AC Virtus, și se va confrunta cu Maccabi Tel Aviv din Israel. Echipa antrenată de Elias Charalambous va juca primul meci acasă pe 23 sau 24 iulie, iar returul în deplasare pe 30 sau 31 iulie.

Maccabi Tel Aviv, echipă care a câștigat campionatul și cupa în sezonul recent încheiat, este cea mai titrată echipă din Israel, cu 25 de titluri câștigate până în prezent. De asemenea, este singura echipă din țară care nu a retrogradat niciodată.

Returul dintre Maccabi Tel Aviv și FCSB va avea loc în Ungaria!

Din cauza conflictului din Israel, returul se va disputa, conform Gsp, în Ungaria. Inițial, Maccabi Tel Aviv trebuia să joace returul cu FCSB în Polonia, dar în cele din urmă, meciul va avea loc în Ungaria.

Maccabi Tel Aviv a câștigat titlul fără emoții, terminând play-off-ul cu 11 puncte avans față de a doua clasată, Maccabi Haifa. Cu toate acestea, viitoarea adversară a lui FCSB a rămas fără antrenor în această vară, după ce irlandezul Robbie Keane (43 de ani) a demisionat.

Maccabi Tel Aviv are un lot cotat la 24 de milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt. FCSB se apropie de o sumă dublă, 34,9 milioane de euro.

FCSB trebuie să treacă de AC Virtus în turul 1 preliminar din Liga Campionilor

Maccabi Tel Aviv a ajuns în sezonul trecut până în optimile Conference League și a fost la un pas de sferturi. A învins Olympiacos în deplasare, 4-1, însă la returul disputat pe teren neutru, în Serbia, a pierdut cu același scor după 90 de minute. Meciul a intrat în prelungiri, Olympiacos a mai marcat de două ori și s-a impus cu 6-1! Ulterior, grecii au câștigat trofeul.

Lasă un comentariu