Denis Alibec, la FCSB?: ”Trebuie să riști două-trei milioane!”

Gigi Becali (65 de ani) vrea să o întărească pe FCSB pentru următorul sezon.

Pe lista de interese a finanțatorului de la FCSB se numără și Denis Alibec, atacantul echipei naționale a României, care în prezent evoluează în Qatar, la Muaither SC.

Gigi Becali a declarat: „Am discutat și, dacă Alibec devine liber, suntem deschiși oricând!” După remiza înregistrată între FCSB și Rapid, scor 2-2, patronul echipei roș-albastre a reiterat interesul pentru aducerea lui Alibec.

Becali a explicat că a avut discuții privind transferul lui Alibec și că acesta este binevenit la FCSB oricând va deveni liber de contract. Finanțatorul clubului de fotbal din play-off este dispus să îi ofere lui Alibec un contract pe durata unui an și, în cazul în care acesta nu se va adapta la echipa roș-albastră, Gigi Becali se angajează să plătească clauza de reziliere a contractului său.

Am vorbit, dacă e liber, Alibec, oricând! E un jucător de care te folosești! Faci contract pe un an, că o fi, că nu o fi, stai acolo! Dacă nu, peste un an, dacă nu îți convine și nu e cuminte, ia-ți banii toți și du-te, tată! Trebuie riscate două-trei milioane.

Riști două-trei și iei 50. Nu numai să iei, dar să fii și campion. Știu eu să gestionez. Știu eu ce am de făcut. M-am lovit de ele, am greșit tot timpul. Lasă dom-le că bag echipa a doua, te bate Voluntari. Trebuia să ținem cont și să fac lot, acum fac lot!”, a spus Gigi Becali.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Denis Alibec, potrivit Transfermarkt.
  • Cu 4 goluri și 3 pase decisive a contribuit Denis Alibec la FCSB.

Ce a spus Denis Alibec după ce a auzit de ideea lui Gigi Becali

Atacantul a îmbrăcat tricoul echipei patronate de Gigi Becali timp de un sezon și jumătate, în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018.

După ce Gigi Becali a vorbit pentru prima dată despre un eventual transfer al lui Denis Alibec la FCSB, atacantul a fost chestionat pe această temă, iar răspunsul său a fost scurt: ”Vorbim după EURO de transfer!

Lasă un comentariu