Derby stricat? Galeria amenință că nu intră pe stadion la Rapid – Petrolul

Derby-ul Rapid – Petrolul va avea loc în Giulești, duminică, de la ora 21:30, în runda a cincea din Liga 1.

Partida din Giulești riscă să se dispute cu o singură galerie prezentă, cea a gazdelor. Din cauza unei erori a organizatorilor, Rapid a vândut bilete fanilor petroliști inclusiv în sectorul 109 din Peluza Sud.

Fanii Petrolului amenință că nu intră pe stadion la derby-ul cu Rapid

Jandameria a emis un comunicat, sâmbătă, în care a explicat eroarea organizatorilor și a transmis că sectorul 109 este stabilit ca „zonă de siguranță”, motiv pentru care suporterii nu au acces acolo. Fanii Petrolului care și-au achiziționat bilete în acea zonă au fost rugați de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București să nu facă deplasarea pentru meciul cu Rapid, având în vedere că accesul lor nu va fi permis.

Fanii Petrolului care plănuiesc să facă deplasarea la București au reacționat printr-un comunicat, transmițând că fie vor intra toți suporterii în Giulești, inclusiv cei care care au bilete în sectorul 109, fie vor rămâne toți afară.

„CU TOȚII ÎN GIULEȘTI!

Referitor la ultimele informații apărute în mass-media prin care se interzice accesul suporterilor echipei noastre în sectorul 109 al stadionului din Giulești, ne asumăm răspunderea prin care toată lumea care face deplasarea intră la meci. În caz contrar, accesul în stadion fiindu-ne îngrădit în ciuda achiziționării biletelor, galeria noastră nu va asista la meci. 

Ne întâlnim la Gara de Sud pentru a pleca împreună, umăr lângă umăr, spre PRIMVS DERBY.

Plecarea este la ora 16:51!

Forza Petrolul!„, a transmis Peluza I „Ilie Oană”.

Comunicatul emis de Jandarmerie referitor la meciul Rapid – Petrolul

„În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FC RAPID București și FC PETROLUL Ploiești, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări: 

În urma unei erori tehnice, organizatorul evenimentului sportiv a emis bilete de acces cu valoare 0 pentru suporterii oaspeți, în sectorul 109 al peluzei Sud, stabilit la omologarea arenei sportive ca zonă de siguranță, ce trebuie să rămână liberă.

În acest sens, adresăm rugămintea tuturor suporterilor oaspeți care dețin bilete în această zonă, de a nu efectua deplasarea la acest meci de fotbal, întrucât, din rațiuni de siguranță pentru spectatori și în conformitate cu prevederile cadrului legal în vigoare, accesul lor nu va fi permis”, a transmis Jandarmeria.

Lasă un comentariu