Dezvăluiri de culise de la negocierile dintre FCSB și CSA Steaua: „A intrat urlând la superiorul său”

FCSB a sperat că poate juca derby-ul cu Dinamo pe stadionul din Ghencea, însă negocierile nu s-au finalizat cu un rezultat pozitiv.

Timp de mai multe săptămâni au existat discuții între oficialii celor de la FCSB și celor de la CSA Steaua pentru a ajunge la un acord cu privire la închirierea arenei din Ghencea pentru derby-ul din etapa a doua a Superligii. 

Cele două părți au negociat luni și marți, iar astăzi (n.r. – miercuri) ar fi trebuit să se semneze contractul. Totuși, problemele apărute cu una dintre polițele de asigurare i-au determinat pe reprezentanții CSA Steaua să refuze propunerea vicecampioanei României.

Dezvăluiri din timpul negocierilor dintre FCSB și CSA Steaua

Mihai Stoica a oferit, în direct, anumite detalii despre ceea ce s-a întâmplat în zilele în care cele două părți au discutat în încercarea de a ajunge la un acord cu privire la folosirea stadionului din Ghencea.

Oficialul FCSB a explicat că la negocieri a participat și Florin Talpan, care a avut o reacție exagerată față de un superior al său.

„Şi să plătim prejudiciul pe care l-a inventat cineva care s-a dus după puţin unde nu bate soarele. Dacă te iei după ce spune Talpan…

Talpan a intrat urlând peste comisia de negociere spun martori oculari, ai noştri, şi a urlat la superiorul său. Asta e armata în ziua de azi. 

‘Nu staţi la masă cu oamenii ăştia, care ne fură identitatea’. 

După se supără şi-mi face mie istoria cu lucrările pe care le-am scris, dar astea se ştiu, s-au publicat. Când îi spun despre comisie medicală, chiar cred că s-ar impune, aşa cred”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Avertismentul lui Mihai Stoica pentru cei de la CSA Steaua

Oficialul FCSB a dezvăluit că vor continua să depună cererei pentru ca echipa să poată disputa anumite meciuri pe arena din Ghencea și a explicat că se poate ajunge până la o acțiune în justiție.

„Am fost sigur la început, când a trimis Ministrul ordinul. Apoi, după prima zi de negocieri, când cei ce acolo și-au bătut joc de oamenii noștri, i-am zis lui Vali că nu se joacă. El și Gigi credeau…

Ei au cerut imposibilul! O poliță de asigurare pe care nimeni nu o poate emite. În schimb, spunându-ne că în urma discuțiilor purtate cu asiguratorii au ajuns la aceste sume. Le-am cerut să zică numele asiguratorilor. Au zis că nu pot oferi asemenea date.

Trece acest meci, considerat cu grad mare de risc. Urmează cel cu CFR, apoi cel cu Poli Iași. Noi vom face adrese non-stop. Să vedem dacă cineva își permite să piardă o sumă importantă la bugetul statului și dacă nu cumva e penal.

Gigi are un dosar cu toată coresponența, cu toate detaliile. Va susține mâine o conferință de presă și va prezenta totul. Veți vedea mâine cât de mult se poate minți la nivel de comandant de club. Bănuiesc că va fi penal până la urmă„, a mai spus oficialul FCSB.

Lasă un comentariu