Dialog încins Gigi Mustață – Vivi Răchită. „FCSB joacă în Ghencea meciurile din Liga Campionilor! E casa noastră”.

Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord a celor de la FCSB, și Vivi Răchită, fostul jucător al formației din București, s-au contract, în direct, la FANATIK SUPERLIGA.

Dialog încins între Gigi Mustață și Vivi Răchită: „Casă Stelei era în Ghencea”

Gigi Mustață, liderul Peluzei Nord a celor de la FCSB, a avut o intervenție telefonică la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

În momentul în care liderul de galerie avea un discurs manifest pentru fanii CSA Steaua, declarând că adevărata Steaua este acolo unde sunt și suporteri, acesta a fost întrerupt de Vivi Răchită care i-a zis: „Gigi, vouă vă lipsesc două chestii esențiale: numele și stadionul”.

Între cei doi a urmat un dialog încins pe tema stadionului Ghencea, stadion pe care FCSB nu a mai jucat din vara anului 2023 și pe care speră să se întoarcă cât de curând.

Gigi Mustață: „Vivi, tu dacă te însori mâine și treci pe numele soției, nu mai ești Vivi?”

Vivi Răchită„Stau tot în casă la mine”

Gigi Mustață: „Nu mai ești în casă la tine, nu mai e stadionul tău. La fel e și cu armata. Secția de fotbal s-a desprins de armată.”

Vivi Răchită„Da Gigi, dar casă Stelei era în Ghencea”, a fost dialogul celor doi la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Mustață, atac la adresa clubului CSA Steaua: „Judecătorii au dat verdictul”

Liderul de galerie nu s-a oprit doar la dialogul cu Vivi Răchită și a continuat atacurile la adresa clubului finanțat de armata din România. Gigi Mustață a declarat că adevărații judecători au fost în tribune, la meciul cu CFR.

„Ne-au dat afară de acolo. Stadionul era în paragină și i-au zis lui Gigi să bage 2-3 milioane de euro în el pentru promovare, dar Gigi nu a vrut. Despre ce vorbim?

Corect, casa Stelei este în Ghencea. Dar dacă nu îți mai vine pâinea pe masă, ce să facem acum? Am plecat pe Național Arena, nu mai era Ghencea casa noastră?

Toți am plecat de acolo și am jucat pe Național Arena. Nu era tot aceiași echipă? Faptul că acum s-au investit niște bani și statul este proprietarul stadionului, tu trebuie să produci bani. Produ atunci!”, a declarat Gigi Mustață la FANATIK SUPERLIGA

Ba mai mult, liderul Peluzei Nord este convins că FCSB va juca în Ghencea meciurile din preliminariile cupelor europene în perioada în care Național Arena va indisponibilă pentru formația din București.

„Fă ceva cu stadionul ăla, nu-l mai ține gol pentru 1000 de oameni. Cu siguranță vom juca pe Ghencea în Cupele Europene. Noi, galeria, nu avem contract cu armata să nu avem voie acolo.

S-au făcut demersuri pentru a închiria stadionul. Nu poți să zici că nu mai vrei să închiriezi Ghencea.

Judecătorii au fost în tribune la meciul cu CFR și ei au dat verdictul. Și dacă sărbătoreai aseară titlul pe Ghencea, pierdeai jumătate de suporteri”, a mai spus Gigi Mustață la FANATIK SUPERLIGA.

Lasă un comentariu