Dialog savuros între Marius Șumudică și Marius Lăcătuș despre rivalitatea Rapid – Steaua. Săgeți către susținătorii FCSB

Mariuș Șumudică și Marius Lăcădus, discuție spumoasă la TV.

Marius Șumudică (52 de ani), fost jucător emblematic al Rapidului, și Marius Lăcătuș (59 de ani), legendă stelistă, au puratat un dialog inedit și plin de umor în direct la TV. Cei doi au adus în prim-plan rivalitatea dintre cele două echipe pe care le iubesc.

Marius Șumudică a împărtășit o anecdotă din trecut, dezvăluind că nu s-a putut bucura sincer de succesul Stelei în Cupa Campionilor Europeni din 1986.

„Marius, ești prietenul meu, dar recunosc că nu m-am bucurat. Ce să fac? Am luat o pastilă și m-am băgat la somn. Cum m-am bucurat când i-a scos Middlesbrough. Ăsta sunt”, a spus Șumudică, potrivit Digisport.

„Măcar Marius e sincer și spune ‘Sunt rapidist de când mă știu’!”, a fost replica lui Marius Lăcătuș.

Lăcătuș, „săgeți” către foștii colegi de la Steaua

Șumudică a dorit să clarifice faptul că, deși este un susținător al echipei Rapid, nu îi lipsește respectul pentru performanțele obținute de Steaua în trecut: „Asta nu înseamnă că nu respect performanța pe care au făcut-o. Îți dau un exemplu, îl avem aici coleg pe Marius Lăcătuș, e un băiat extraordinar, total opus față de cum era ca jucător. Mi-a fost și rușine să-i spun lucrul ăsta, dar am fost sincer”.

Marius Lăcătuș a profitat de moment pentru a trimite câteva „săgeți” către foștii „Eroi de la Sevilla” care susțin că FCSB este continuatoarea Stelei.

„E, Doamne ferește. Sunt colegi de-ai mei care spun că FCSB e continuatoarea Stelei, asta ce înseamnă, că trebuie să mă supăr pe ei? Cum să mă supăr pe ei?”, a mai spus „Fiara”.

Lasă un comentariu