Diferența dintre FCSB și restul? Marius Lăcătuș știe secretul

FCSB e prima clasată cu 46 de puncte.

Formația condusă de Elias Charalambous este la un pas de a câștiga titlul matematic, având nevoie doar de un punct pe Arena Națională împotriva Farului Constanța în etapa a 7-a, cu trei runde înainte de încheierea play-off-ului. Marius Lăcătuș a observat că FCSB a reușit să câștige și meciurile în care adversarii lor nu au fost la nivelul așteptat. Acest lucru distinge FCSB-ul de alte echipe, exemplul dat fiind CFR Cluj, care a suferit o înfrângere grea cu Farul, dar a reușit să învingă Universitatea Craiova, o contracandidată la titlu, într-un meci în deplasare.

”FCSB a dominat tot campionatul. De la început până la sfârșit. Pentru FCSB cel mai important lucru a fost că ei chiar și în momentele grele, când jocul poate nu a mers așa cum își doreau, măcar nu pierdeau! Sau câștigau chinuit. Față de celelalte echipe care… 

E o diferență de la cer la pământ. Să pierzi la Farul 1-5, să bați Craiova în deplasare… Eu cred că multă lume se gândea că Rapid poate ține pasul și că poate da lupta pentru titlu cu FCSB. Și după jocul echipei!”, a spus Marius Lăcătuș la televiziunea DigiSport.

Cum arată clasamentul play-off-ului Superligii României

FCSB domină clasamentul cu 46 de puncte și se află la o distanță de 11 puncte în spatele Farului Constanța. O remiză în următorul meci pe Arena Națională ar aduce roș-albaștrii pe primul loc și ar aduce cu sine primul titlu în nouă ani!

Campioana en-titre se află pe locul secund, având 35 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova ocupă locul trei cu 34 de puncte. Pe urmele oltenilor se află CFR Cluj, la egalitate de puncte.

Cu cinci înfrângeri și un egal, Rapid se clasează pe locul cinci, cu 29 de puncte, iar Sepsi OSK completează grupele play-off-ului Superligii României cu 28 de puncte.

Lasă un comentariu