Dilema lui Marius Șumudică, după ce FCSB s-a înțeles cu Damjan Djokovic: „Asta nu știu!”

FCSB s-a înțeles cu Damjan Djokovic. Aceste este cel de-al treilea transfer al verii pentru vicecampioană, după s-a înțeles deja cu Alexandru Băluță și Siyabonga Ngezana.

Marius Șumudică, cel care l-a antrenat pe mijlocașul de 33 de ani în sezonul precedent, la Al-Raed, este de părere că Gigi Becali a făcut o afacere bună prin aducerea lui Djokovic.

„Șumi” are o nelămurire, însă, în legătură cu acest transfer: cum a reușit Gigi Becali să-l convingă pe Djokovic să semneze în condițiile în care la Al-Raed avea un salariu anual de aproape un milion de euro.

Damjan Djokovic s-a înțeles cu FCSB

„O achiziție foarte bună din punctul meu de vedere. Nici nu știu cum au reușit să îl convingă, pentru că la Al-Raed câștiga în jurul a un milion de dolari (n.r. aproximativ 910.000 de euro), plus bonusuri mari, de 7.000 – 8.000. 

El nu a mai rămas pentru că primele 7-8 echipe de aici, care au stabilitate la nivel de conducere, vor jucători cu nume. Ați văzut că astăzi l-au adus pe N’Golo Kante, au negociat cu Sergio Conceicao, Steven Gerrard și Christophe Galtier, care a fost la PSG”, a spus Șumudică, potrivit Digisport

Patru titluri și o Supercupă are în palmares Damjan Djokovic, toate cucerite în România, cu CFR Cluj. A mai evoluat pentru Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, Livorno, GFC Ajaccio, Greuther Furth, Spezia și HNK Rijeka. Djokovic a ajuns în România în septembrie 2017 și a fost una dintre piese importante din echipa ”construită” de Dan Petrescu la CFR Cluj.

250.000 de euro este cota de piață a lui Damjan Djokovic, potrivit transfermarkt.com

Lasă un comentariu