Dinu Gheorghe, înainte de Nordsjaelland – FCSB: „Mi-e teamă să nu vedem un Silkeborg”

Manșa secundă dintre Nordsjaelland și FCSB, contând pentru turul 3 preliminar din Conference League, se joacă joi, de la ora 20:00, pe Right to Dream Park din Farum.

FCSB nu a reușit să expedieze niciun șut pe poartă în partida tur din Ghencea, încheiată la egalitate, scor 0-0, deși Nordsjaelland a jucat mai bine de jumătate de oră cu un om în minus. Vicecampioana României se teme și de gazonul sintetic din Danemarca, unul care le-ar putea pune probleme elevilor lui Elias Charalambous.

Dinu Gheorghe, înainte de Nordsjaelland – FCSB: „Mi-e teamă să nu vedem un Silkeborg”

Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid, spune că FCSB este obligată să marcheze și se teme că formația patronată de Gigi Becali poate avea aceeași soartă ca în sezonul trecut din Conference League, când a pierdut de două ori cu 0-5, tot împotriva unui formații daneze, Silkeborg.

„Probabil va fi un sistem defensiv bine pus la punct. Ei vor câștiga mingea foarte greu acolo, probabil va fi o posesie 75 la 25 pentru danezi. FCSB mă gândesc că va încerca mult contraatac pe Băluță, să primească multe mingi în spatele fundașilor centrali. Acum să vedem dacă va reuși și cât se vor tampona cu ei. Nici danezii nu sunt veniți azi în fotbal. Am văzut că duminică a bătut pe Randers cu 5-0 în deplasare.

E foarte greu acolo. Chiar dacă au ambii fundași centrali accidentați și au un joc în plus, o să vedeți că va fi un joc greu. Eu zic că FCSB trebuie să stea bine defensiv. Ce au făcut aici, dar ce vor face acolo, cu publicul în spate… vor pasa, pentru că sunt acomodați cu mingea alunecă pe acel teren. O să fie greu, greu! A fost clar că adversarul cel mai greu l-a avut FCSB. Noi nu suntem nici măcar în lumea a doua, ci a treia.

FCSB, dacă nu marchează acolo, nu are șanse. Trebuie să marcheze obligatoriu. Fără gol va fi greu să reziste. Mie mi-e teamă sincer să nu vedem un Silkeborg”, a spus Dinu Gheorghe, la Prosport Live.

Nordsjaelland, victorie cu 5-0 înaintea meciului cu FCSB

Spre deosebire de meciul cu FCSB, Nordsjaelland a făcut 5 schimbări în echipa de start pentru meciul de ieri cu Randers, câștigat cu 5-0. Printre titularii de azi s-a numărat și atacantul Ernest Nuamah (19 de ani), starul formației daneze, care nu a înscris și a fost înlocuit după 76 de minute.

Nordsjaelland a intrat la pauză cu un avantaj firav, 1-0, după un autogol al lui Bjorgengren, din minutul 13. Celelalte patru goluri s-au înscris în ultima parte a jocului: Antman (65), Tverskov (72), Schandorf (81) și Nagalo (89).

Nordsjaelland are patru victorii în primele patru etape și ocupă primul loc în Danemarca, cu 12 puncte, la egalitate cu FC Copenhaga.

  • 15-3 este golaverajul lui Nordsjaelland
  • Cum a arătat echipa lui Nordsjaelland în meciul cu Randers: Hansen – Villadsen, Hey, Nagalo, Frese – Nygren, Diomande, Svensson – Hansen, Nuamah, Antman
  • Au mai jucat: Osman, Tverskov, Sertdemir, Schandorf, Coulibaly

Lasă un comentariu