Doar două transferuri mai sunt așteptate la FCSB

Gigi Becali (65 de ani) a avut miercuri seară o intervenție telefonică la Digi Sport Special, în cadrul căreia a abordat mai multe subiecte legate de FCSB.

Deoarece perioada de mercato a verii este pe cale să înceapă (18 iunie în SuperLiga României), discuțiile principale au fost concentrate pe transferuri. Patronul campioanei a anunțat că Marius Ștefănescu urmează să facă vizita medicală, după care a menționat și alte posibile mutări.

Louis Munteanu și Florin Tănase, singurele transferuri posibile la FCSB
Deși consideră că echipa va avea un lot suficient de puternic pentru preliminariile Champions League după transferul lui Ștefănescu, Becali a declarat că se află în negocieri cu doar doi jucători: Louis Munteanu (21 de ani, Fiorentina) și Florin Tănase (29 de ani, Al-Okhdood).

„Mai urmează să vedem cu Louis Munteanu, ei au spus că mâine o să vină răspunsul și cu asta basta. Să fie sănătoși. Nu cred că mai avem nevoie de un jucător.

Mai vine și Edjouma (n.r. expiră împrumutul la Bari), nu cred că mai avem nevoie de ceva. Avem două echipe valoroase acum, nu ca pe vremuri. Avem echipe să jucăm și în campionat, și în cupele europene

Să vedem dacă o mai fi ceva. De exemplu, vedem cum se prezintă Popa, că avem timp. Eu cred că vine și Tănase. A venit la Palat, m-am întâlnit cu el de două ori. A zis că pleacă pe 16 cu soția într-o vacanță și, dacă nu-și găsește echipă până pe 20-21, se prezintă direct în Olanda cu noi”, a spus Becali. 

Transferurile făcute de FCSB

  • David Kiki – fundaș stânga, de la Farul, din postura de jucător liber de contract, a fost deja oficializat
  • Daniel Popa – atacant central, de la ‘U’ Cluj, pentru 300.000 de euro, a fost deja oficializat
  • Marius Ștefănescu – extremă dreapta, de la Sepsi, urmează să fie oficializat

Lasă un comentariu