Doi jucători de la FCSB sunt motivați maxim și refuză ziua liberă: ”N-au vrut la vreo terasă. Au vrut la bază”

Mihai Stoica (59 de ani), managerul general de la FCSB, a dezvăluit că doi jucatori de la echipă au preferat să se antreneze în loc să își petreacă ziua liberă distrându-se.

După câștigarea Supercupei, jucătorii de la FCSB au primit o zi liberă înainte de a începe antrenamentele pentru noul sezon din Superligă și pentru meciurile din Champions League. Mihai Stoica a postat pe rețelele sociale o poză cu Tavi Popescu și Alexandru Musi, însoțită de un mesaj prin care spunea că toți jucătorii de la FCSB au avut o zi liberă, însă cei doi fotbaliști au ales să meargă la bază pentru a se antrena.

”Astăzi, campionii României – inclusiv cei care se recuperează după accidentări – au zi liberă.

Totuși, doi jucători au solicitat să se antreneze. N-au vrut la Neversea sau pe la Castelul Bran, n-au vrut la piscină, n-au vrut la vreo terasă. Au vrut la bază”, a transmis Mihai Stoica, pe pagina personală de Facebook.

Urmează o perioadă aglomerată pentru FCSB. În perioada următoare, FCSB va disputa patru meciuri, foarte apropiate din punct de vedere temporar.

Pe 9 iulie, „roș-albaștrii” joacă turul unu preliminar din Champions League împotriva celor de la Virtus, meciul având loc în San Marino de la ora 22:00.

După patru zile, pe 13 iulie, FCSB va juca primul meci din acest sezon de Superligă pe Arena Națională, împotriva celor de la U Cluj.

Pe 16 iulie, se va disputa returul meciului cu Virtus, de această dată la București.

La trei zile după acest meci, urmează a doua etapă din Superligă, când echipa lui Becali întâlnește Unirea Slobozia, formație abia promovată din Liga 2.

Lasă un comentariu