Doi jucători, OUT de la FCSB după eliminarea din Europa: „Gata, e ca și plecat!”

FCSB a fost eliminată în turul 3 preliminar al Conference League, după ce a pierdut contra lui Nordsjaelland, scor 0-2.

După 0-0 în tur, FCSB a cedat în returul din Danemarca. Marcus Ingvartsen a marcat ambele goluri, în minutul 43, respectiv 85 – primul din penalty, al doilea cu un șut din afara careului.

Gigi Becali: „Pleacă Cordea și Vali Gheorghe”

Din minutul 62, FCSB a jucat în inferioritate numerică. Vlad Chiricheș a văzut două cartonașe galbene – unul la ultima fază a primei reprize, pentru proteste, iar al doilea pentru un fault din spate.

Imediat după meci, Gigi Becali a intrat în direct la Digisport și a anunțat plecările a doi jucători: Andrei Cordea, care va fi vândut la o echipă din Orientul Mijlociu și Valentin Gheorghe, a cărei următoare destinație este incertă.

Pleacă Cordea. Gata, e ca și plecat. 1.315.000! 15.000 ca să rămână 1.250.000 la noi curat. Pleacă în Arabia! Nu știu la ce echipă. Și Vali Gheorghe pleacă, ce să mai facem acum? A plecat și Edjouma și gata! Ne axăm pe Liga Campionilor”, a declarat Gigi Becali.

Andrei Cordea a jucat aproximativ 15 minute în returul cu Nordsjaelland. El a fost criticat vehement de Gigi Becali după partida tur, din Ghencea, în care a fost titular.

Valentin Gheorghe, criticat și el de patron, nu a fost folosit deloc la returul cu Nordsjaelland.

Lasă un comentariu