Doi jucători pierduți de Becali, care anunță o revanșă pe piața transferurilor: „Nu o să dormim nici noi”

FCSB a câștigat la pas campiontul trecut, iar rivalii din Gruia vor să își ia revanșa în sezonul următor. Dan Petrescu a fost readus la CFR Cluj pe finalul stagiunii recent încheiate și a primit mână liberă din partea lui Neluțu Varga.

Gigi Becali, finanțatorul echipei roș-albastre, a fost interesat în trecut de Juan Bauza și William Baeten pentru FCSB, însă Adrian Mititelu l-a refuzat categoric.

ProSport a discutat cu Gigi Becali despre jucătorii pe care i-a dorit în trecut la FCSB. Latifundiarul din Pipera a încercat să pară neafectat de faptul că cei doi jucători de la FCU vor ajunge la rivali, însă se pare că situația este mai complicată.

„Gata, au și bătut palma? Foarte bine, tată! Lasă, să îi ia Varga!

A, împrumut? O să îi așteptam în sezonul viitor să îi batem și cu Bauza și Baeten pe teren. Ce, voi credeți că vor avea echipă mai bună că noi? Stați voi liniștiți, că nici noi nu o să dormim”, ne-a zis Gigi Becali.

Ce a declarat Adrian Mititelu despre transferurile lui Bauza și Baeten la CFR

Adrian Mititelu a confirmat că Juan Bauza și William Baeten sunt aproape de un transfer la CFR Cluj.

„Mi-am dat acordul pentru ca Bauza şi Baeten să meargă la CFR Cluj. Vor fi împrumutați pentru un an.

M-am înțeles cu Nelu Varga şi cu Dan Petrescu. Există şi alte clauze în contract, şi de transfer definitiv, dar e prematur să vorbim. Fotbaliştii trebuie să se înțeleagă cu CFR Cluj şi totul se va semna”, a declarat Adrian Mititelu, în exclusivitate pentru ProSport.

Lasă un comentariu