Doi jucători străini la Steaua! Unul a trecut pe la Sevilla, Girona și Las Palmas

CSA Steaua a rezolvat două transferuri, i-a adus pe spaniolul Paulino „Pau” Miguelez (24 de ani, extremă / mijlocaș ofensiv) și argentinianul Kevin Ceceri (27, fundaș central).

CSA Steaua a încheiat anul pe locul 7 în Liga 2, cu 22 de puncte, 10 sub liderul CSC Șelimbăr. Deși nu au drept de promovare, „roș-albaștrii” nu concep să rateze play-off-ul și mută în consecință.

GSP a aflat că Steaua s-a întărit cu doi jucători străini. Unul este stoperul Kevin Ceceri, fotbalist care măsoară 1,90 metri și a rămas liber de contract la începutul acestui an, odată cu despărțirea de San Telmo, din liga secundă argentiniană.

Kevin Ceceri și-a început cariera la Gimnasia La Plata și a mai avut parte o aventură în Europa, vreme de câteva luni în 2018, la formația andaluză Real Balompédica Linense, la acea vreme echipă de liga a treia în Spania.

Cel mai recent meci al lui Ceceri datează din 16 octombrie 2023, 24 de minute în victoria cu CD Moron (2-1) din liga a doua argentiniană.

Celălalt jucător adus de Steaua are un CV interesant. Pau Miguelez, extremă stânga, este fost internațional spaniol de juniori, cu meciuri la reprezentativele U16, U17, U18 și U19, pentru care a purtat tricoul cu numărul 10.

Miguelez a evoluat cel mai recent la Calahorra, în liga a patra, pentru care a înscris 1 gol în 13 apariții, însă de-a lungul anilor a trecut pe la echipele secunde ale unor cluburi importante din Spania, precum Girona, Sevilla și Las Palmas.

Cel mai înalt nivel la care a jucat este liga a doua din Spania, în sezonul 2020/2021, pentru Las Palmas, un total de 27 de minute în 3 partide.

Cel mai probabil, campania de mercato a roș-albaștrilor nu se va opri aici. Marți, la reunirea echipei, antrenorul Daniel Oprița spunea că „vor fi noutăți în lot. Cel puțin trei jucători, doi sunt aproape semnați, probabil că luni vor fi prezentați. Vrem un fundaș central, un număr 10, un atacant. Sunt străini, nu sunt români”.

Lasă un comentariu