Dorin Goian, pregătit să o preia pe FCSB! Ce spune despre o viitoare colaborare cu Gigi Becali

Dorin Goian, fostul jucător al echipei FCSB, a dezvăluit că ar fi dispus să se alăture din nou echipei patronate de Gigi Becali, de această dată în calitate de antrenor.

Totuși, Goian a ținut să sublinieze că nu a mai discutat de mult timp cu Gigi Becali, punctând faptul că echipa are un început foarte bun de sezon și că lucrurile încep să intre într-o normalitate, ceea ce reprezintă un semn pozitiv pentru echipă.

Fostul jucător al FCSB a evidențiat, de asemenea, că în trecutul său la echipă, existau persoane care acționau ca tampon între vestiar, antrenor și patron, menținând o relație armonioasă și eficientă.

Dorin Goian nu ar refuza FCSB

„Aş merge cu siguranţa, mai ales dacă sunt liber! În general, antrenorii încearcă să ia ce este mai bun din fiecare experienţă, cu siguranţă îi ajută fie că ele sunt mai plăcute sau mai neplăcute sau de scurtă durată. Sunt experienţe de la care ai ce învăţa. Fie că sunt bune sau rele, cu siguranţă te vor ajuta în drumul tău pe viitor, pentru că întâmpini diferite probleme şi va trebuie să le gestionezi.

N-am mai discutat de mult cu Gigi Becali. Vedem că echipa merge bine, are un început foarte bun de sezon, echipa joacă, rezultatele sunt pe măsură şi lucrurile încep să intre într-o normalitate. Nu mai vedem acele schimbări făcute mult prea devreme, vedem că este linişte, patronul este mulţumit pentru că sunt rezultate. Cu siguranţă, rezultatele dau liniştea la club.

Am lucrat cu domnul Becali într-o altă perioadă, atunci când performanţele erau mult mai mari, rezultatele pe măsură, o echipă foarte bună şi atunci nu avea motiv să iasă. Era şi un antrenor cu personalitate care ştia să gestioneze această relaţie antrenor-patron, mai erau şi persoane care erau tamponul perfect între vestiar, antrenor şi patron.

Dar, la urma urmei, rezultatele sunt cele care dau linişte la echipă. Nea Gigi era bucuros că echipa câştiga campionatul, că juca în Champions League, încasa şi atunci nu mai avea motiv să se bage”, a spus Dorin Goian, potrivit Primasport.

Dorin Goian este liber de contract după ce s-a despărțit în această vară de Foresta Suceava, club pe care îl pregătea din iulie 2022.

Lasă un comentariu