Dorin Goian se teme de violențele fanilor CSA Steaua, după ce FCSB a fost primită în Ghencea: „Sper să nu se înceapă cu bătăi! Trebuie să se obișnuiască”

Dorin Goian a aplaudat reușita echipei FCSB, care a „pătruns” pe stadionul din Bd. Ghencea, aflat în administrarea CSA Steaua.

Vicecampioana României a primit, în cele din urmă, aprobarea de a organiza meciuri pe stadionul din Bd. Ghencea, motiv pentru fanii CSA Steaua să amenințe cu violențe.

Fostul fotbalist Dorin Goian a intervenit la ProSport Live și a recunoscut că se teme ca suporterii echipei din Liga 2 să nu își ducă la bună îndeplinire „promisiunea”.

Dorin Goian se teme de violențele fanilor CSA Steaua, după ce FCSB a fost primită în Ghencea: „Sper să nu se înceapă cu bătăi! Trebuie să se obișnuiască”

Fostul internațional Dorin Goian se teme ca suporterii echipei CSA Steaua să nu reacționeze agresiv, după ce FCSB a primit acceptul de a evolua pe stadionul din Bd. Ghencea.

„Pentru suporterii lor și pentru jucători este o bucurie mare faptul că se întorc în «templul fotbalului românesc», un stadion cu istorie, care a fost părtaș la multe evenimente importante din fotbalul românesc. Mă bucur că s-au reîntors în Ghencea, sper doar suporterii să se comporte într-un mod cât mai civilizat, să nu fie probleme, să nu se înceapă cu bătăi.

Este un stadion nou și ar trebui să profităm cât mai mult de stadioane noi, frumoase, să se dea posibilitatea mai multor echipe să joace. Faptul că vor juca și CSA și FCSB nu e niciun fel de problemă. Se întâmplă și la alte cluburi din lume, rivale, foarte mari rivale, să joace pe același stadion, Lazio – Roma, Inter – AC Milan… Și chiar dacă la început poate va părea puțin mai neobișnuit pentru suporteri și poate vor fi mai vocali, dar ușor-ușor va trebui să se obișnuiască și să accepte situația”, a spus Dorin Goian, la ProSport Live.

Meciul FCSB – CFR Cluj se va juca în Ghencea duminică, 6 august, de la ora 21:30.

Lasă un comentariu