Duckadam știe ce a făcut diferența. De ce nu a luat Fcsb campionatul în anii din urmă

Helmut Duckadam, marele portar cunoscut pentru performanța memorabilă la Sevilla, a remarcat un atu al echipei lui Becali, ce a dus la cucerirea titlului.

Duckadam a remarcat că FCSB s-a distins prin performanțele sale defensive, esențiale pentru câștigarea titlului de campioană a României după o pauză de nouă ani. Cu cea mai bună apărare în sezonul regulat și doar șase goluri încasate în play-off, echipa a demonstrat consistență și autoritate în competiție. El a subliniat contribuția esențială a întregii echipe la succes, evidențiind și performanțele individuale ale unor jucători precum Darius Olaru și Florinel Coman.

”Eu cred că, în ultimii doi ani, FCSB a făcut greșeli individuale. Au fost și greșeli de arbitraj. Puteau să ia campionatul de acum trei ani. Ce s-a văzut în returul campionatului regulat a fost apărarea.

A fost mult mai sigură. Aici a fost constanța echipei pentru câștigarea titlului. Evoluțiile lui Olaru au fost oscilante, apoi a intrat Coman foarte bine.”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit DigiSport.

 

Lasă un comentariu