Duelul FCSB – Rapid se mută pe piața transferurilor!

Mihai Stoica, managerul general FCSB, a vorbit despre Louis Munteanu, atacantul celor de la Farul Constanța.

Louis Munteanu pare să traverseze un moment de glorie la Farul Constanța, după ce a avut parte de un sezon impresionant. Trecând de la titlul de campion alături de echipa lui Gică Hagi, acum este în atenția unor cluburi din Liga 1.

Interesul atât din partea FCSB-ului, cât și a Rapidului, adaugă o notă de dramatism și competiție pe piața transferurilor. Este un moment crucial pentru Munteanu, care este împrumutat de la Fiorentina, iar perspectivele pentru viitorul său sunt încă neclare.

Deși sumele vehiculate pentru transferul său ar putea fi considerabile, prioritățile lui Munteanu ar putea să fie în altă parte. Cu un background care include o experiență semnificativă la Fiorentina Primavera, este evident că are potențialul de a evolua și în străinătate.

Decizia finală va fi una importantă, atât pentru cariera sa personală, cât și pentru evoluția sa pe termen lung în fotbal.

”E un transfer foarte greu de făcut (n.r – Louis Munteanu). Suma cerută de Fiorentina s-ar putea să fie foarte mare. Ei acum au și o tragedie, a murit Joe Barone. Nu știu suma, dar 2 milioane ar fi o sumă mare. Mai e o componentă importantă, salariul lui Louis Munteanu. 

Poate are prioritate să joace în străinătate, din moment ce a plecat la o vârstă fragedă. Nu cred că e ușor de făcut, dar Gigi și-a exprimat interesul. 350.000 de euro net pe an (n.r – variantă avansată de moderator) nu e salariu de România, e salariu de alte ligi. 

Salariul din România trebuie să fie între 10.000 și 15.000 (n.r – lunar). Gigi a vorbit de Louis Munteanu deja, dar nu va face niciodată referire la jucătorii lui Gică Hagi pentru că are un respect enorm”, a spus Mihai Stoica la televiziunea OrangeSport.

Gică Hagi l-a vândut în septembrie 2020 la Fiorentina pe Louis Munteanu pentru 1.7 milioane de euro, moment în care site-urile de specialitate îl estimau la 350.000 de euro. Acum, fotbalistul e cotat la 1.5 milioane.

Lasă un comentariu