Dumitru Dragomir a răbufnit după anunțul făcut de CSA Steaua: “Talpan e mai tare decât toți”

FCSB și CSA Steaua sunt din nou în conflict, după ce Clubul Sportiv al Armatei a refuzat să semneze un contract de închiriere a stadionului Ghencea pentru meciul FCSB – Dinamo, din etapa a doua a SuperLigii.

Dumitru Dragomir: „Un jurist bun de gură i-a pus la punct pe toți!”

În direct la Digi Sport, Gigi Becali (65 de ani) i-a acuzat pe cei din conducerea Clubului Sportiv al Armatei de „minciună și abuz”.

Finanțatorul „roș-albaștrilor” a ridiculizat comunicatul emis de CSA și explicația că „FCSB n-a putut prezenta documentele stabilite de comun acord în procesul verbal de negociere, mai exact polița de asigurare pentru acte de vandalism și biletul la ordin pentru asigurarea protecției gazonului”.  

Dumitru Dragomir, fost președinte la LPF, a declarat că juristul Florin Talpan a fost mai “puternic” decât premierul Marcel Ciolacu și ministrul Apărării, Angel Tîlvăr. 

„Am spus de ieri că Talpan e mai tare decât primul ministru și decât ministrul Apărării. E mai tare decât toți! Nu se putea juca acolo, pentru că și-au luat măsuri, au făcut tranșee. I-au speriat rău pe cei de la FCSB.

Numai la noi, în România, se poate întâmpla așa ceva. Să faci un contract că, dacă se rupe iarba sau galeria adversă strigă trivialități, răspunde Becali. Asta n-am mai auzit până acum!

Stadionul Steaua a fost făcut de Mircea Sandu și de Mitică Dragomir! M-am convins, primul ministru nu are nicio putere, ministrul Apărării n-are nicio putere. Un jurist bun de gură i-a pus la punct pe toți!  

Înainte, când un colonel îi mai răspundea unui ministru, era imediat pe granița cu rușii! Talpan s-a dovedit mai tare decât primul ministru! A zis „Ce ministru, ce prim-ministru? Nu intră FCSB aici și gata!”. Numai la noi se poate întâmpla așa ceva, suntem o țară de râsu’-plânsu’!”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport.

Gigi Becali, răspuns dur pentru CSA Steaua

Am făcut tot ce au cerut, urma azi să facem actele, să semnăm contractul. S-a întâmplat că nu le-a convenit polița de asigurare de 250.000 de euro. Am zis „bine, vă mai dăm un bilet la ordin avalizat de 250.000 de euro”. Cum ar veni, erau banii în cont, un milion care era la discreția lor, orice se întâmpla.

Au zis că azi ne dau răspunsul, apoi n-au mai răspuns la telefon. Pe urmă, ne-au trimis scrisoare ca atunci când venim cu biletul avalizat la ordin de 750.000 și cu polița de asigurare de 250.000, dar timp nu era să facem polița de asigurare.

Așa că am zis că dăm bilet la ordin și pentru 250.000, dar au zis că nu vor așa. S-au jucat cu noi, ei credeau că nu dăm niciodată milionul și când au văzut că noi dăm, când și-au dat seama și au văzut că nu se poate polița de asigurare într-o zi… Noi am zis că punem bani în loc de poliță.

Îți dai seama? Când văd lucrurile astea, mă gândesc ce fel de oameni sunt? Nu înțeleg, mă minunez. Cum să spună așa ceva? Îți dai seama ce oameni de nimic, ce mincinoși? Dacă eu zic că mâine la 10:00 fac bilet avalizat de un milion?

Când revin lucrurile la normal, eu sunt dispus, nu mă supăr. Când revin lucrurile la normal și vine un om care să aibă bărbăție, o să jucăm. Prim-ministrul ce să facă? Dacă ei sunt capabili să mintă, spun că nu le-am dat. Mint cu nerușinare.

Se încadrează și la minciună, și la abuz, și la ce vrei tu. Noi avem comunicarea cu ei. Le-am spus că dăm bilet avalizat de 750.000 de euro și vă mai dăm pentru 250.000 încă un bilet. Nu putem să vă dăm polița, vă dăm bilet avalizat de încă 250.000, bani la dispoziția voastră.

Nu știu ce să mai cred, dacă au spus și minciuna asta. Sunt oameni de nimic și de doi lei, care sunt mincinoși. Cu oamenii de ăștia nu poți face țară mare”, a spus Gigi Becali, la Liga Digi Sport.

Lasă un comentariu