Dumitru Dragomir a reacționat în urma ultimelor declarații ale lui Gigi Becali

Gigi Becali a declarat recent că nu-l interesează calificarea României la EURO 2024.

Tricolorii au obținut calificarea la turneul final după ce au învins Israel sâmbătă seară cu 2-1. Campionatul European din 2024, găzduit de Germania, va fi transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO vara viitoare.

Dumitru Dragomir a reacționat în urma ultimelor declarații ale lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a vorbit despre declarațiile patronului de la FCSB despre performanța obținută de selecționata lui Edward Iordănescu.

Astfel, Dumitru Dragomir a precizat că Gigi Becali nu a prezentat interes pentru tricolori, pentru că nu au evoluat atât de mult jucătorii săi. Doar Darius Olaru și Florinel Coman au fost convocați pentru „dubla” cu Israel și Elveția.

„Gigi Becali a spus că nu-l interesează naționala pentru că nu i-au băgat jucătorii lui. Suferă pentru că el pierde bani la asta. Orice, dar să nu-i iei din bani lui Gigi. Dacă vede că tu câștigi mai mult ca el, îi devii dușman. Nu cred că-l dușmănește pe Edi Iordănescu, nu cred că poate să dușmănească pe cineva. 

Gigi s-a certat cu mine ca la ușa cortului și suntem prieteni. Și mie mi-ar fi fost ciudă să nu-mi bage jucătorii, dar Edi a avut dreptate. (…) E normal că îi e ciudă că nu i-a băgat jucătorii. Dacă îi băga pe toți de la FCSB, zicea de Edi că e faraonul”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Israel – România 1-2

Israel a deschis scorul scorul în debutul meciului, grație reușitei lui Eran Zahavi din minutul doi. Doar că George Pușcaș a restabilit egalitatea opt minute mai târziu și a redat speranțele tricolorilor!

În repriza secundă, Ianis Hagi a întors soarta partidei (minutul 63). Valentin Mihăilă a ratat fantastic în minutul 74 și a fost eliminat 10 minute mai târziu.

Doar că toate astea nu au mai contat, iar la capătul celor 90 de minute România a pășit învingătoare din confruntarea cu Israel de pe „Pancho Arena” și a obținut calificarea la Campionatul European din 2024.

Lasă un comentariu