Dumitru Dragomir: „Am stat de vorbă cu Pițurcă. Știi ce mi-a zis de Gigi Becali?”

Victor Pițurcă (67) nu are o relație foarte apropiată cu Gigi Becali (65 de ani), însă tehnicianul apreciază anumite aspecte la patronul FCSB-ului.

Aspectul pe care Victor Pițurcă îl apreciază la Gigi Becali

Dumitru Dragomir a povestit că a discutat recent cu Victor Pițurcă, iar tehnicianul i-a mărturisit că îi dă dreptate lui Gigi Becali în ceea ce privește anumite aspecte.

Concret, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că Victor Pițurcă apreciază strictețea și disciplina pe care Gigi Becali a impus-o la FCSB.

Uite, eu aseară am stat de vorbă cu Pițurcă. Știi ce mi-a zis? ‘Bă, în multe privințe are dreptate Gigi! În altele nu!’. Mi-a zis că în altele nu are dreptate, dar la unele da! Nu vreau să spun.

Lucruri de disciplină, dar nu e bine să le spui și nici pentru fotbaliști. Sunt oameni și ei! Și să îți mai spun o chestie. Sancționăm fotbaliștii care beau o sticlă de vin și astea…În decursul istoriei, cei mai mari fotbaliști ai acestei țări au jucat până la peste 35 de ani cei care au mai băut și un șpriț”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Gigi Becali: ”Am găsit modalitatea prin care să îi educ de la televizor pe jucători!”

Cunoscut pentru temperamentul său impulsiv, nu de puține ori au fost dățile în care Gigi Becali anunța că un jucător al FCSB-ului ”nu va mai călca iarba” sau îi va părăsi pe roș-albaștri, lucruri care s-au adeverit mai mult sau mai puțin.

Patronul vicecampioanei știe și motivul pentru care roș-albaștrii nu pun la suflet cuvintele sale mai dure: faptul că toți jucătorii au salariile la zi.

Eu mă pricep la fotbaliști, nu mă pricep la fotbal, nu pot să zic că mă pricep la fotbal. Eu mă pricep la fotbaliști că sunt ai mei și ce e al meu nu poate să știe nimeni, poate să fie și Mourinho.

Eu sunt afon la fotbal, dar la fotbaliști, care sunt averea mea, mă refer la avere, nu interpretați, că nu zic să sunt mobilă, dar pot să iau bani pe el, înseamnă că face parte din averea mea. Dacă nu mă duc acolo, atunci am găsit modalitatea să îi educ de la televizor, din fotoliu.

Ei acum știu și se așteaptă la educația asta, nu se supără! Știți de ce oamenii nu se supără pe mine? Pentru că au salariile la punct, ce contracte fac mă țin de cuvânt, de asta nu se supără”, a spus Gigi Becali la Liga Digi Sport.

Lasă un comentariu