Dumitru Dragomir are un nou jucător preferat la FCSB: ”Nu l-aș scoate!”

FCSB a remizat pe terenul lui Sepsi OSK, scor 2-2.

Dumitru Dragomir îl laudă pe David Miculescu după meciul cu Sepsi: „Nu l-aș scoate niciodată!”

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost prezent la meciul dintre Sepsi OSK și FCSB, terminat la egalitate, 2-2, și a remarcat un jucător important din echipa liderului Superligii.

Deși a intrat pe teren doar în repriza a doua, înlocuindu-l pe Florinel Coman în minutul 19, David Miculescu a reușit să înscrie chiar înainte de pauză, reușind să îl impresioneze pe fostul președinte al LPF.

Dragomir: „Nu l-aș scoate niciodată!”

Dragomir a declarat că nu l-ar scoate niciodată din echipă pe fostul jucător de la UTA Arad și a vorbit la superlativ despre calitățile sale.

„Nu l-aș scoate niciodată!”, a spus Dragomir. „Este un jucător fantastic, cu un talent extraordinar. Are viteză, tehnică și simț al golului. Poate deveni un jucător de top dacă va continua pe această cale.”

De Miculescu s-a arătat impresionat și patronul FCSB, Gigi Becali. Becali a declarat că este mulțumit de evoluția tânărului atacant și că are încredere că va deveni un jucător important pentru echipă.

„Nu l-aș scoate niciodată din echipă pentru spațiile create pentru alții. Are o știință a jocului, dislocă foarte bine apărările. Nu e spectaculos nici el”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.ro.

În acest sezon, David Miculescu a evoluat în 37 de partide pentru cei de la FCSB, reușind să marcheze de cinci ori și să ofere o pasă decisivă.

În următoarea etapă, FCSB va evolua pe teren propriu în fața celor de la Farul Constanța, echipă aflată ”pe val” în Superliga României, cu trei victorii în ultimele trei partide.

De partea cealaltă, Sepsi OSK rămâne ultima în play-off, cu 28 de puncte, și se pregătește pentru o deplasare pe terenul lui CFR Cluj, echipa de pe locul patru.

Lasă un comentariu