Dumitru Dragomir îl ”taxează” pe Gigi Becali! ”Se pricepe el la fotbal?”

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, l-a taxat pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), pentru declarațiile avute la finalul meciului dintre ”roș-albaștrii” și Nordsjaelland, scor 0-0.

Concret, la scurt timp după încheierea partidei, ”omul cu banii” de la FCSB l-a criticat pe căpitanul echipei, Darius Olaru (25 de ani), pentru prestația avută pe teren în meciul cu danezii. 

Dumitru Dragomir îl taxează pe Gigi Becali 

Însă, ”Oracolul din Bălcești” crede că Darius Olaru s-a numărat printre cei mai buni jucători ai celor de la FCSB din acest meci, în ciuda spuselor lui Gigi Becali. 

”Au fost 2-3 jucători de la FCSB care au făcut față în meciul cu danezii. Unul dintre ei este căpitanul de echipă, Olaru. Ce dacă l-a făcut praf Gigi Becali? Ce se pricepe el la fotbal? Eu mă iau după Gigi? Era singurul care avea viteză la fel ca danezii.

Mi-a plăcut și Pantea, care l-a anihilat pe cel mai bun jucător al danezilor. Dawa cu Chiricheș au jucat și ei bine. Octavian Popescu când a intrat a jucat bine. E singurul care intră cu combinații, încearcă pase filtrante, așa cum au făcut Alibec cu Budescu la Farul. Restul parcă erau speriați de bombe”, a susținut Dragomir, într-o intervenție la Fanatik. 

Dragomir îl lăuda pe Gigi Becali 

Cu o zi înainte de a se disputa meciul dintre FCSB și Nordsjaelland, Mitică Dragomir a mărturisit că a rămas impresionat de Gigi Becali.

Concret, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost surprins de evoluțiile bune ale vicecampioanei României din acest sezon, și a susținut că ”antrenorul principal” de la FCSB, Gigi Becali, ”a început să învețe meserie”.

‘Antrenorul principal’ de la FCSB a început să învețe meserie. Antrenorul o fi fost la meci (n.r. cu CFR Cluj)? Pentru că, să știi, patru-cinci fotbaliști ai lui Becali pot să joace la multe echipe din lume.

Portarii amândoi. Trebuie să-i dea șansă și celuilalt că a greșit de prea multe ori. O să spun ceva care sigur mă vor înjura câțiva. Dawa este fotbalist bunicel.

Are calități formidabile. Dacă vii cu un mijlocaș în fața lui ai văzut cum se schimbă. Imediat îți crește valoarea lângă un jucător”, declarase acum o zi Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Lasă un comentariu