Dumitru Dragomir laudă implicarea premierului Ciolacu în disputa stadionului Ghencea! „Corleone”, convins: „Becali va câștiga brand-ul!”

Dumitru Dragomir, în vârstă de 77 de ani, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a oferit o perspectivă directă în disputa dintre FCSB și CSA Steaua legată de stadionul Ghencea.

Fostul șef al LPF a exprimat apreciere pentru implicarea prim-ministrului Marcel Ciolacu în această polemică și a salutat revenirea clubului lui Gigi Becali pe stadionul „Steaua”.

„Corleone” crede că prim-ministrul Ciolacu a făcut o mișcare corectă în susținerea revenirii FCSB pe acest stadion.

„E de felicitat Ciolacu, chiar dacă Dâncu (n.r. – fostul ministru al Apărării, apropiat de CSA) încearcă să-i pună puțină piedică, deși nu cred că va putea. În orice caz, l-a plesnit puțin subtil Dâncu pe Ciolacu, dar cred că a făcut o greșeală făcând asta. Bine, Dâncu și o gașcă au curățat mulți premieri…

N-au ce să mai facă acum. Vor juca acolo și asta este normal. Așa este bine! Nu este stadionul Armatei, să fie foarte clar! Este stadionul țării. De asta e capitalism, nu ne întoarcem iar la comunism! N-ai făcut stadionul să-l ții de muzeu. Și repet, stadionul ăsta a fost făcut de Mircea Sandu și Mitică Dragomir, rețineți ce vă spun!”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit GSP.

FCSB revine în Ghencea

FCSB va disputa meciul cu CFR Cluj, din cadrul etapei a 4-a a Superligii, pe stadionul „Steaua”.

„FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul „Steaua”! FCSB anunţă că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, contând pentru etapa a patra a Superligii (duminică, 21:30) se va disputa pe Stadionul ‘Steaua”. Detaliile legate de vânzarea biletelor vor fi furnizate în curând!”, au transmis reprezentanţii clubului FCSB.

Derby-ul FCSB – Dinamo, din cadrul etapei a 2-a a Superligii, scor 2-1, care trebuia să aibă loc pe stadionul Steaua, s-a disputat în cele din urmă pe arena „Arcul de Triumf” din Capitală, după ce contractul de punere la dispoziţie nu a mai fost semnat de echipa din primul eşalon şi Clubul Sportiv al Armatei Steaua, din cauza unor clauze.

Ulterior, Corpul de control al premierului Marcel Ciolacu a început verificări cu privire la activitatea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, cercetând, între altele, modul de administrare a Complexului sportiv Steaua Ghencea. Inspectorii guvernamentali au efectuat controale asupra modului de obţinere a veniturilor din exploatarea complexului şi a cheltuielilor de funcţionare a acestora, urmare şi a unor relatări ale presei sportive pe acest subiect. Perioada pentru care se realizează controlul este de la 1 ianuarie 2021 până în prezent.

Partida FCSB – CFR Cluj, din cadrul etapei a 4-a a Superligii, se va disputa duminică, de la ora 21:30.

Lasă un comentariu