Dumitru Dragomir, laude la adresa Peluzei Nord: ”Felicitări lui Mustață”

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, i-a lăudat pe suporterii FCSB din cadrul Peluzei Nord pentru modul în care s-au comportat la meciurile jucate de ”roș-albaștrii” pe stadionul Ghencea.

Dragomir laudă Peluza Nord

Concret, ”Oracolul din Bălcești” a salutat decizia liderilor din Peluza Nord de a renunța la folosirea materialelor pirotehnice la meciurile cu CFR Cluj și Nordsjaelland. De asemenea, fostul președinte al LPF a cerut ca fanii care apelează la aceste elemente în interiorul stadioanelor să fie pedepsiți să facă muncă în folosul comunității.  

La ce măsuri s-au luat, în situațiile, jandarmeria… felicitări lui Mustață că nu a mai băgat fumigene pe teren. Ați văzut ce frumos e un meci fără fumigene și fără focoasele alea în stadion. Cine mai bagă, direct pedeapsa cea mai aspră. Muncă în folosul comunității, nu să îl bagi la pușcărie”, a susținut Mitică Dragomir, într-o intervenție la Fanatik. 

La meciul dintre FCSB și CFR Cluj, primul jucat de ”roș-albaștrii” pe arena din Ghencea după o pauză de 8 ani, au asistat peste 28.000 de suporteri ai formației patronate de Gigi Becali. De asemenea, la meciul din Conference League cu Norsjaelland, jucat tot pe stadionul Steaua, au fost prezenți peste 27.000 de fani ai formației bucureștene. 

Dragomir l-a taxat pe Gigi Becali

Dumitru Dragomir l-a taxat pe Gigi Becali (65 de ani), pentru declarațiile avute la finalul meciului dintre ”roș-albaștrii” și Nordsjaelland, scor 0-0, în care l-a criticat pe căpitanul celor de la FCSB, Darius Olaru (25 de ani). 

Însă, ”Oracolul din Bălcești” a transmis că Olaru s-a numărat printre cei mai buni jucători ai celor de la FCSB din acest meci, în ciuda spuselor lui Gigi Becali. 

”Au fost 2-3 jucători de la FCSB care au făcut față în meciul cu danezii. Unul dintre ei este căpitanul de echipă, Olaru. Ce dacă l-a făcut praf Gigi Becali? Ce se pricepe el la fotbal? Eu mă iau după Gigi? Era singurul care avea viteză la fel ca danezii.

Mi-a plăcut și Pantea, care l-a anihilat pe cel mai bun jucător al danezilor. Dawa cu Chiricheș au jucat și ei bine. Octavian Popescu când a intrat a jucat bine. E singurul care intră cu combinații, încearcă pase filtrante, așa cum au făcut Alibec cu Budescu la Farul. Restul parcă erau speriați de bombe”, a susținut Dragomir, într-o intervenție la Fanatik. 

Lasă un comentariu