Dumitru Dragomir nu-i dă șanse FCSB-ului în dubla cu Nordsjaelland

FCSB a reușit să se califice în turul al III-lea preliminar al Conference League, după ce ”roș-albaștrii” i-au învins în dublă manșă pe bulgarii de la CSKA 1948 Sofia (1-0 în deplasare la Sofia, 3-2 pe teren propriu, pe stadionul ”Arcul de Triumf”).

În urma acestui succes, echipa patronată de Gigi Becali (65 de ani) o va înfrunta în turul următor din cea de-a treia competiție europeană pe Nordsjaelland (locul 2 în campionatul Danemarcei în sezonul trecut). 

Dumitru Dragomir nu-i dă șanse FCSB-ului să treacă de Nordsjaelland

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, crede că FCSB nu are șanse să treacă de Nordsjaelland. De asemenea, ”Oracolul din Bălcești” a lăudat transferul lui Damjan Djokovic (33 de ani), jucător care a marcat o dublă pentru bucureșteni în meciul de acasă contra celor de la CSKA 1948 Sofia. 

”Convingerea mea este că nu trec de danezi, dar dacă ar trece de danezi, ușor, ușor își fac o structură de echipă ca lumea. Djokovic, în fața fundașilor centrali, acoperă multe neajunsuri. Este transferul campionatului”, a spus Dumitru Dragomir, într-o intervenție la Fanatik. 

De asemenea, fostul președinte al LPF i-a sfătuit pe cei de la FCSB să aibă mai multă grijă atunci când efectuează schimbări în timpul jocului, mai ales în repriza a 2-a. Mai mult, Dragomir crede că ”roș-albaștrii” au potențial să devină o echipă extrem de puternică. 

”Dacă are minte FCSB-ul lui Becali, dacă are un pic de minte, nu mai fac schimbările aiurea și încheagă o echipă, pot să închege o echipă valoroasă să știi”, a mai declarat Dumitru Dragomir.

Cine este Nordsjaelland

Nordsjaelland a încheiat sezonul trecut de campionat pe locul 2 în Danemarca, cu 55 de puncte, doar 4 sub campioana FC Copenhaga.

Valoarea lotului celor de la FC Nordsjaelland este de 32.75 milioane de euro, spre deosebire de 31.8 milioane de euro, atât cât valorează FCSB.

  • De-a lungul existenței sale, FC Nordsjaelland a câștigat un titlu de campioană (2011/2012) și două cupe ale Danemarcei (2009/2010, 2010/2011).

Cel mai bine cotat fotbalist al danezilor este Ernest Nuamah, un atacant ghanez evaluat la 6 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com. Antrenorul echipei este Johannes Thorup (34 de ani), cel care conduce echipa din luna ianuarie a acestui an.

Lasă un comentariu