Dumitru Dragomir recomandă un fundaș dreapta lui Gigi Becali! Fotbalistul pe care îl poate lua la preț de chilipir

FCSB are probleme în flancul drept al apărării, iar Dumitru Dragomir i-a recomandat lui Gigi Becali să cumpere un jucător de la o rivală.

Mihai Căpățînă: Soluția ideală pentru FCSB?

Mihai Căpățînă, mijlocașul polivalent al Universității Craiova, ar putea fi piesa lipsă din puzzle-ul FCSB, conform opiniilor fostului șef al Ligii. El consideră că jucătorul în vârstă de 28 de ani ar fi o achiziție ideală pentru liderul din Superliga, dacă aceștia caută un fundaș central de talie mare.

Căpățînă a semnat cu Universitatea Craiova în octombrie 2020, fiind transferat de la FC Voluntari contra sumei de 250.000 de euro. De atunci, el a devenit un jucător important pentru olteni, evoluând cu regularitate atât în ​​mijlocul terenului, cât și în centrul apărării.

Versatilitatea sa, talia sa impunătoare și experiența sa din Liga 1 îl fac pe Căpățînă un candidat ideal pentru a consolida defensiva FCSB. Echipa din București a avut probleme în această zonă a terenului în ultima perioadă, iar Căpățînă ar putea aduce stabilitate și siguranță în careul propriu.

Desigur, o eventuală mutare a lui Căpățînă la FCSB ar depinde de mai mulți factori, inclusiv de disponibilitatea jucătorului de a pleca de la Universitatea Craiova și de acordul celor două cluburi cu privire la o sumă de transfer.

Totuși, transferul lui Căpățînă ar fi o lovitură importantă pentru FCSB și l-ar putea ajuta pe Gigi Becali să își atingă obiectivul de a câștiga titlul de campioană în acest sezon.

„Gigi Becali are cel mai bun fundaș dreapta în prezent, pe Vali Crețu, care are o capacitate de efort ieșită din comun.

În viitorii doi ani, i-aș recomanda, dacă vrea fundaș dreapta de talie mare, să-l ia pe Căpățână de la Craiova. El joacă mereu unde-l bagă aia. Ba fundaș stânga, ba dreapta. Este unul dintre cei mai buni fotbaliști din România, ascultă la mine. 

Eu nu spun la nimeni ce să cumpere și ce nu, vorbesc doar ce cred eu și spun la televizor. Faptul că Vlad Chiricheș a revenit și joacă absolut excepțional, vezi ce înseamnă experiența? Nu s-a băgat la joc până nu era 100%. Are doi mijlocași în fața fundașilor centrali și FCSB ia foarte greu goluri. Amândoi se fac de talie mare, de echipă națională”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

 

Lasă un comentariu