Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Gigi Becali și îl compară pe patronul FCSB cu Iisus

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a luat poziție în legătură cu criticile aduse lui Gigi Becali, patronul clubului FCSB, în ultima vreme. Dragomir i-a luat apărarea lui Becali, susținut că acesta este atacat nejustificat.

Dragomir este de părere că cei care îl înjură pe Becali sunt în general persoane invidioase și cu mentalitate comunistă, care nu pot accepta faptul că patronul FCSB are succes pe plan profesional.

„Bogații sunt cei care îl înjură pe Becali. Nu săracii sunt cei care fac asta, pentru că pe sărac l-a mai tot ajutat. Cei care au avere, dar nu au cât el, îl înjură și sunt ofticați că nu au situația lui financiară. Dar mulțimea vede că a mai adus un jucător, că bagă bani și că are de unde, pentru că a reușit. Dar cei care sunt invidioși au ideea aceea comunistă. Ce e al tău e al meu și ce e al meu e tot al meu”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Becali, comparat cu Iisus de Dragomir

Dumitru Dragomir l-a comparat pe Gigi Becali cu Iisus Hristos, evidențiind faptul că în ciuda tuturor lucrurilor bune pe care le-a făcut și a ajutorului oferit celorlalți, patronul FCSB nu poate mulțumi pe toată lumea, asemenea lui Iisus Hristos.

„Totodată, ura nu e împotriva celor de la FCSB, ci împotriva lui Gigi. Toată lumea are pică pe Becali. Tot ce este pe lângă, cu CSA, cu siglele și așa mai departe, e doar un pretext. Dacă ar putea, i-ar da toți în cap. Și chiar dacă vor să îi facă rău, tot vin în număr foarte mare la meciuri. Singurii care nu vin sunt cei care îl urăsc. Nici Iisus nu a putut să mulțumească pe toată lumea, așa și el. Sunt fanatici cei care nu vor să vină”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Lasă un comentariu