„Dumnezeu pedepsește trufia” Gigi Becali, avertizat înainte de FCSB – Botoșani

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, crede că echipa lui poate să facă surpriza în meciul cu FCSB.

După ce echipa sa a acumulat 8 puncte în primele 5 meciuri din 2024, Valeriu Iftime și-a consolidat încrederea și consideră că echipa pe care o susține nu este o victimă sigură în următorul meci de pe Arena Națională. Iftime a respins cu fermitate declarațiile făcute de Gigi Becali cu doar 3 zile în urmă. Patronul de la FCSB afirmase că ar renunța la fotbal dacă ar simți vreo emoție într-un meci cu FC Botoșani.

„Să vedem duminică ce facem cu FCSB, o echipă bună. Dumnezeu pedepsește trufia (n.r – referitor la declarațiile lui Gigi Becali). Să vedem, poate închide taraba (n.r – râde).

Nu cred că e o echipă atât de valoroasă în campionatul nostru încât să spună că va câștiga 100% contra Botoșaniului. Botoșaniul are ambiție, are o trăire mai specială apropo de a ne salva.

Există o unitate în colectivul nostru, iar energia este bună, însă trebuie să închidem meciurile. Dacă meciurile se terminau în minutul 90, acum eram la două puncte de Iași și la două puncte de Voluntari”, a spus Valeriu Iftime, pentru Prosport.

„N-am nicio emoție (n.r. – înainte de meciul cu Botoșani). Cum să am emoție cu Botoșani acasă? Păi dacă am emoție cu Botoșani acasă, atunci mă las de fotbal. Păi, eu gândesc la anul pe vremea asta să ne uităm la tragerea la sorți de optimi și de pătrimi, auzi”, spusese Gigi Becali, după remiza cu U Cluj.

 

Lasă un comentariu