„După ani de stres”. George Ogăraru a postat pe rețelele sociale schimbarea de la stadionul „Steaua”

Sâmbătă, 13 ianuarie, George Ogăraru a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care a ținut să informeze despre schimbarea care va avea loc în jurul stadionului din Ghencea.

George Ogăraru: „Noua stație se va numi ‘Stadionul Steaua'”

Concret, în fața arenei din Ghencea va fi contruită o nouă stație de tramvai, care se va numi „Stadionul Steaua”. Anunțul a fost făcut de George Ogăraru, care a insistat pentru acest lucru pentru a le oferi sportivilor din cadrului clubului siguranța de care aveau nevoie înainte sau după antrenamente.

„Am reușit!! Pentru mine, unele lucruri sunt mai importante decât rezultatele sportive, mai ales atunci când sănătatea sau integritatea fizică a unor oameni sunt puse în pericol.

După ani de stres provocat de riscul la care sunt expuși cei peste 1000 de copii și părinți care intră zilnic în Complexul Sportiv Steaua, fără a beneficia de o trecere de pietoni sau de un semafor care să limiteze probabilitatea unui accident rutier sau a impactului cu tramvaiul 41, am obținut acceptul Primăriei București și al Administrației Străzilor de modificare a planului de supralărgire și modernizare al Bulevardului Ghencea!

În acest sens, alături de domnul inginer Iliescu și cu acceptul comandantului clubului CSA Steaua, Razvan Bichir, am demarat încă de anul trecut discuțiile cu Primăria Capitalei pentru a transforma acesta necesitate în realitate.

Astfel, după mai multe consultări și întâlniri, am obținut un mult dorit răspuns pozitiv din partea responsabililor de proiect. Se vor introduce: o trecere de pietoni semaforizată, dar și o stație de tramvai care să oprească fix la intrarea în baza sportivă!

Noua stație se va numi “Stadionul Steaua”.

Le mulțumesc pe aceasta cale domnului primar general, Nicușor Dan și domnilor Matei Damian ( arhitect sef în cadrul PMB) și Stelian Bujduveanu ( viceprimar) pentru că au înțeles și susținut necesitatea acestei modificări de plan în cadrul comisiilor de specialitate!”, a scris Ogăraru.

Lasă un comentariu